Националите представиха новите екипи на Joma, ще играят с лъвове на раменете (ВИДЕО)

Дано този екип да ни донесе късмет в квалификациите, пожела си Боби Михайлов

Националите представиха новите екипи на Joma, ще играят с лъвове на раменете (ВИДЕО)
Днес в Правец бяха представени новите екипи на българския национален отбор по футбол. Президентът Борислав Михайлов обяви, че договорът с испанската компания Joma е за 4 години. Новото в екипите е, че на раменете е изобразен лъвът от герба на страната.

„Изключително съм щастлив, че имаме такъв партньор в лицето на Joma. Договорът е за 4 години, ексклузивна екипировка за БФС, отдавна не сме имали такова качество и се надявам тези нови екипи да донесат късмет на отбора в тези квалификации. Всичко българско е заложено в цялата гама на екипировката – бяло, зелено и червено”, коментира Борислав Михайлов.

В ролята на манекени влязоха вратарите Николай Михайлов и Владислав Стоянов, капитанът Ивелин Попов, Георги Миланов и Николай Бодуров.

Испански представител на Joma подчерта, че нашите национали са първият национален отбор от Европа, който компанията облича.

„Този договор е много важен, защото това е първият национален отбор в Европа, който ще обличаме. Досега сме обличали само отбори от Латинска Америка. Имахме свои представители на финалите в Бразилия в лицето на Коста Рика и Хондурас и вярвам, че ще имаме представител на Евро 2016 в лицето на България”.

До края на следващата седмица екипите и артикулите ще бъдат в търговската мрежа. Цените ще бъдат достъпни и няма да са по-скъпи от фланелките на Левски, обещаха от българското представителство на Joma.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки