1. Novsport
  2. Тенис
  3. Представители нa 5 държави се включват в любителския тенис турнир „SANDANSKI OPEN II”

Представители нa 5 държави се включват в любителския тенис турнир „SANDANSKI OPEN II”

В мъжката схема участниците са разделени в 8 групи, като първите двама от всяка група продължават в директни елиминации

Представители нa 5 държави се включват в любителския тенис турнир „SANDANSKI OPEN II”
Огромен интерес сред любителите на тениса предизвика последният турнир за 2014 година от набралата голяма популярност верига „Weekend tour”. Преди повече от месец беше запълнена схемата от 32-ма състезатели при мъжете. Надпреварата ще се проведе този уикенд (11-12 октомври) в Сандански. Сред записаните участници има представители на няколко страни – България, Гърция, Сърбия, Македония и Франция Това е 7-ят турнир от веригата „Weekend tour” за 2014 година, като организаторите и домакините от „Интерхотел Сандански” отново са се постарали да осигурят максимално добри условия не само за тенис, но и за почивка между напрегнатите мачове.

В мъжката схема участниците са разделени в 8 групи, като първите двама от всяка група продължават в директни елиминации за определяне на шампиона.

Жените ще бъдат разделени в 4 групи, като и този път BABOLAT е осигурил подарък за всяка една дама. Важно е да се отбележи, че все още има свободни места и всяка дама, която има желание може да се запише за участие, като крайният срок е 20:00 ч. в четвъртък, 09.10.2014 г. на този линк: http://www.weekendtour.bg/sandanski-open-ii-11-oct.html

Още в петък всички състезатели и техните придружители ще могат да тренират на кортовете на комплекс „Интерхотел Сандански”. Официалните срещи започват в събота от 10 ч., като програмата позволява на играчите да имат достатъчно време между мачовете, за да съберат сили и да се възползват от прекрасните условия за отдих, които предлага град Сандански.

Неделя (12 октомври) е денят на решителните битки, които ще определят новите шампиони. Победителят при мъжете освен с купата, ще си тръгне с голямата награда - Уикенд за двама + ваучер от BABOLAT на стойност 100лв. Утешителна награда за загубилия финала е ваучер от 50лв.