Празникът на ЦСКА завърши с успех над сърби след късен гол на юноша (СНИМКИ+ВИДЕО)

Резервата Радой Божилов се разписа в добавеното време за 2:1 над Раднички Ниш

Празникът на ЦСКА завърши с успех над сърби след късен гол на юноша (СНИМКИ+ВИДЕО)

ЦСКА победи с 2:1 сръбския Раднички Ниш в контролна среща, с която завърши празникът на „Българска армия” под надслов „Люлка на шампиони”.

Събитието стартира още по обяд, а непосредствено преди спаринга, който стартира в 18:00 часа, подарък по случай своя 70-годишен юбилей получи легендата на "червените" Петър Жеков.

Именно той даде имволичния начален удар на мача, чието първо полувреме не бе от най-интересните, тъй като двата отбора често грешаха и трудно достигаха до чисти голови положения.

Първата възможност се откри пред Серджиу Буш, който в 20-ата минута стреля на сантиметри от вратата. Четвърт час по-късно Тони Силва изведе Луис Соарес сам срещу вратаря, но последният опита да преодолее с външен фалц стража на гостите и даде шанс на Кесич да спаси.



След почивката ЦСКА овладя инициативата и успя да открие резултата в 75-ата минута, когато резервата Единилсон Бергонси откри резултата със страхотен удар почти от центъра!

Резервата получи пас от Галчев, след което направи няколко крачки и с истински снаряд от около 40 метра вкара за 1:0.

В последната минута на редовното време обаче гостите изравниха. Тогава Мъркич бе фаулиран от Причиненко, а Пуношевац стреля от свободния удар и възстанови статуквото – 1:1.



Секунди по-късно обаче появилият се като смяна младок Радой Божилов донесе успеха на „червените”. Юношата на тима се ориентира най-добре след едно статично положение в третата минута на добавеното време и стреля мощно в горния десен ъгъл за 2:1.

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК!


ЦСКА – РАДНИЧКИ НИШ 2:1
1:0 Бергонси ('75)
1:1 Пуношевац ('90)

КРАЙ НА МАЧА!!! ЦСКА спечели контролата с Раднички Ниш след попадение в добавеното време на мача, дело на резервата Радой Божилов.

'90 +3 ГООООООЛ! След свободен удар в полза на ЦСКА. Карачанаков центрира в пеналта, след което топката попадна у Радой Божилов, който стреля мощно в горния десен ъгъл и бележи за 2:1.

’90 Три минути добавено време на срещата!

'90 ГОЛ! Раднички изравнява в последната минута на редовното време! Мъркич бе фаулиран от Причиненков. Свободен удар в полза на Раднички. Пуношевац стреля отлично и бележи в горния десен ъгъл – 1:1.

'89 Витанов проби отляво и намери Соарес, но последният за пореден път не успя да се ориентира добре в пеналта.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки