1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. Тодор Янчев: Не знам дали щях да бъда тук, ако не бяха двете титли с ЦСКА

Тодор Янчев: Не знам дали щях да бъда тук, ако не бяха двете титли с ЦСКА

"Нямам лични амбиции, искам нашият клуб да се изправи на крака", заяви още новият помощник-треньор в ЦСКА

Тодор Янчев: Не знам дали щях да бъда тук, ако не бяха двете титли с ЦСКА

Бившият футболист на ЦСКА и настоящ помощник-треньор в клуба Тодор Янчев, сподели, след като получи звезда в "Алеята на славата"  на ЦСКА, че това едва ли би се случило без двете спечелени титли под ръководството на Стойчо Младенов. "Първо искам да благодаря на ръководството, на всички треньори в ЦСКА през тези години. Благодаря на Стойчо Младенов, с който спечелих две титли. Ако не бяха тези титли, не знам дали щях да бъда тук. Няма случайни хора минали през този клуб и оставили следа с него. Днешната дата е специална за мен и заради още едно нещо – имам годишнина от сватбата днес."

"Почувствах се значим, всички тези години в клуба не са били напразно. ЦСКА е велико нещо. Преди това съм играл в друг отбор, но всичко е различно,  когато минеш през ЦСКА", каза още Янчев в ефира на Канал 3.

Новият помощник-треньор в ЦСКА заяви, че няма още поставени цели и единствено желае ЦСКА да се изправи на крака. "Не, просто се радвам, че се уча от може би един от най-добрите  български специалисти. Искам единствено ЦСКА да побеждава. Нямам лични амбиции, искам нашият клуб да се изправи на крака и да тръгне по стъпките на тези, които са били преди нас и са карали феновете да настръхнат."

Янчев завърши с апел към феновете на "червените", призовавайки ги да подкрепят винаги клуба. "Винаги да подкрепят нашия отбор, независимо от трудностите. Знам, че най-лесно се подкрепя, когато всичко е по мед и масло. Те винаги са подкрепяли нашия клуб и знам, че винаги ще е така."