Мачът в Норвегия решава: Премии или промени в националния

Мачът Норвегия - България в понеделник ще решава съдби. Времето на патоса, на патриотичните призиви и на големите приказки изтече за 90 минути при фиаското срещу Хърватия (0:1)

Мачът в Норвегия решава: Премии или промени в националния
Мачът Норвегия - България в понеделник ще решава съдби. Времето на патоса, на патриотичните призиви и на големите приказки изтече за 90 минути при фиаското срещу Хърватия (0:1). И сега ситуацията е абсолютно опростена - "мяу" или "бау"!
 
БФС стратегически отложи своя изпълком от септември за края на октомври. За да решава: вариант "А" - какви да са параметрите на премиите за националите при поне 2 победи от изиграните 3 мача. Или вариант "Б" - промени в треньорския щаб при 2 загуби.


Много отдавна толкова нервни не са били физиономиите на управляващите от БФС в кулоарите на ст. "Васил Левски" както след загубата от хърватите. Хората от изпълкома, присъствали на мача, се отчели с кратко мнение пред шефа си Борислав Михайлов. Не е тайна, че сред шефовете на БФС има персони, на които не се нрави неподдаващият се на внушения селекционер Любо Пенев. Освен всичко и положителното отношение на феновете явно ги дразни, колкото и да го прикриват. Затова и персонална атака към Ел Голеадор едва ли ще се предприеме. Има обаче индикации за недоволство към хора от щаба му. Как ще се развият нещата, зависи от мача с Норвегия. 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки