Боби замина болен с нашите, Любо подмина репортерите (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Треньорите си знаят, аз не съм от този тип да ходя да разговарям като едно време, когато бях футболист", подчерта президентът на БФС на път за Осло

Боби замина болен с нашите, Любо подмина репортерите (ВИДЕО+СНИМКИ)
Президентът на БФС Борислав Михайлов, който предвожда българската делегация за Осло, замина болен с националния отбор по футбол, предаде репортер на Novsport.com от летище София. „По-далеч от мен, че съм болен, да не заразя някого”, помоли Боби представителите на медиите.
 
Селекционерът Любослав Пенев по традиция подмина репортерите на заминаване. Той ще говори на официалната пресконференция довечера в норвежката столица, която е насрочена за 19:30 ч. Половин час по-късно е и тренировката на нашите на стадион „Улевал”, където в понеделник от 21:45 ч се изправяме срещу домакините в третата европейска квалификация, само три дни след загубата от Хърватия с 0:1 в София.  

 
Михайлов се надява, че момчетата на Пенев са се възстановили. Шефът на родния футбол посочи, че форматът да се играе през три дни в тези квалификации е по-труден.

 
„В тази тежка група се играе мач за мач, победи и загуби бързо трябва да се забравят. По-труден е форматът, през 3 дни мачове, дано са възстановени”, каза бившият вратар на терминал 1, откъдето нашите излитат с чартър.
 
„Те са професионалисти, не сме паднали от Андора, а от Хърватия, това го има”, добави Михайлов.

 
Той подчерта, че не се меси в работата на треньорския щаб както било едно време.
 
„Треньорите си знаят, аз не съм от този тип да ходя да разговарям като едно време, когато аз бях футболист.”
 
Боби Михайлов призна, че изпитва яд от това, че не сме спечелили поне точка срещу хърватите.
 
„Във всички групи почти всички завършват наравно, този мач си беше чист хикс, малшанс накрая, че не си вкарахме положенията.”
 





 
Той определи Норвегия като тежък съперник.
 
„Практикуват атакуващ и агресивен футбол, съвсем различен стил от този на Хърватия, не е лесно през три дни да се нагодиш. Всеки мач е важен, очевидно това са трите отбора, които ще се борят за класиране, Италия едвам би, ние за 2-3 място минимум трябва да се борим.

 

 
 
„Норвегия би Малта, естествено, че ще се хвърли да ни бие и нас”, заключи Боби Михайлов.
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки