Сензациите в пресата: Левски следи двама от Локо (Сф)

ЦСКА иска празник с Монако, но удря 65 млн. дефицит при Томов, Тони Силва го пита за пари, той плаща преди вечното дерби, адвокат урежда дългове на Локо (Пд)

Сензациите в пресата: Левски следи двама от Локо (Сф)
Сензациите в родната спортна преса на 12 октомври, понеделник, 2014 година:

Тема спорт: Левски следи двама от Локомотив София

Бъдещият треньор на Левски Димитър Димитров вече оглежда чуждестранния пазар за нови попълнения през зимата. Сините обаче не престават да следят какво се случва и у нас. В тяхното по­лезрение има двама играчи на столичния Локомотив, разбра "Тема Спорт". Това са Елтон и Ламжед Шехуди.

Двамата се представят доста солидно от началото на кампанията. Първият действа като десен бек. Вторият е офанзивен халф, но по принуда играе на върха на атаката и до този момент се справя повече от успешно.

Французинът Елтон дос Рейс е роден на 1 май 1988 го­дина. През този сезон е участ­вал във всичките 11 мача на железничарите в шампиона­та. Има на сметката си и ед­но попадение.

Тунизиеиът Ламжед Шехуди пък спечели уважението на специалистите с нестанда­ртните си отигравания. 28-годишният футболист бе привлечен в "Надежда" през ля­тото. В 10 мача има 2 точни изстрела, отличил се е и с ед­на асистенция.

Сините вече обявиха, че ще са активни на пазара през зи­мата. В момента Георги Ива­нов и Димитър Димитров обсъждат предлагани им от агенти играчи, а след това Херо следи изявите им на живо. Двамата се надяват, че ще ус­пеят да завършат зимната селекция още преди Нова годи­на. Левски се нуждае от подсилване във всички зони.

7 дни спорт: ЦСКА удря при Лупи 65 милиона дефицит

Акционерите са в потрес от безхаберието на Сашетата

ЦСКА ще инкасира в края на годината рекорден за “А” група дефицит, разкриха пред “7 дни спорт” източници от Лицензионната комисия. Очаква се загубата на армейците да мине 65 милиона, което досега не е правено от наш клуб.

В края на 2012 година дефицитът на ЦСКА беше 42 370 000 лева. През 2013 с активното съдействие на Александър Томов бяха добавени нови 11 382 000 лв. Тази година Сашетата са още по-активни и се очаква във финансовия отчет, който трябва да се подаде след изтичането на 2014 година, дефицитът на армейците да удари 65 милиона лева!

"За мен ситуацията с ЦСКА е много деликатна, защото имат нарушени два индикатора – по стопанска сметка и неплатени задължения, което не е добре и е много притеснително. УЕФА очаква да им съобщим, че тези индикатори не са нарушени", коментира наскоро пред “Капитал” Красин Кръстев във връзка с изтичането на поредния срок по мониторинга от УЕФА. На “Иван Асен” са притеснени, че точно този индикатор “стопанска сметка” ще изяде главата на червените пред УЕФА.

Останалите акционери в ЦСКА няма как да не са в потрес от безхаберието на Сашо Апашо и кликата му, узурпирала властта в Борисовата градина. Само преди няколко дни хората от “Трейс Груп” обявиха официално, че имат проблеми с водената от Томов финансова и управленска политика. На нож с Лупи е и човекът, чиято инвестиция миналата година спаси лиценза на ЦСКА – Петър Манджуков.

7 дни спорт: ЦСКА опитва да уреди празник с Монако

Димитър Бербатов може да се окаже финансовото спасение за ЦСКА! Стига мениджърът му Емил Данчев да откликне на молбите на Александър Томов, съобщава „7 дни спорт“.

Томов от няколко седмици увещава усилено бившият разузнавач да се опита да уреди контрола с Монако. Става дума за гостуване на всички формации на Монако за футболен празник на „Българска армия“.

Рамо на подобно начинание вече са обещали да ударят от спонсора на родния клуб, в каквато роля влезе наша букмейкърска къща.

В Борисовата градина са сигурни, че организирането на подобен фест не само ще вкара апетитни приходи в клубната каса, но и ще излъска имиджа на ръководството. В последните няколко месеца една дузина солидни европейски клубове отказаха да имат каквото и да е общо с ЦСКА, затова се наложи „червените“ да играят спаринги с анонимници като Металург (Донецк) и Раднички (Ниш).
 
Тема спорт: Силва пита главния акционер за пари

Интересен разговор между Тони Силва и Александър То­мов се състоя на "Армията" след откриването на звезда­та на Тодор Янчев в събота. Силва попита силния човек в клуба дали скоро ще има пре­вод по картите на играчите. Томов не му отговори конк­ретно, а само се усмихна и изстреля: "Не се безпокой".

Португалецът махна иронич­но с ръка и отговори по същия начин: "Да, да, ясно". Томов обаче не му остана длъжен и го скастри: "Тони, когато раз­говаряш с мен, трябва да па­зиш тишина. И искам повече голове от теб. Ще е от полза и за двама ни", добави Томов.

В момента играчите имат да получават по една премия от този сезон - за победата над Ботев, футболистите, които бяха в отбора през ми­налия шампионат, сред кои­то е и Тони Силва, обаче все още си чакат четирите бонуса за победите над Левски, както и още по 2-3 бонуса.

След сценката между ди­ректора и играча крилото се прибра в съблекалнята, а Томов отдели 15 минути за раз­говори с привържениците. Част от тях му предлагаха идеи за подобряване на рабо­тата в клуба или за инициа­тиви, свързани с армейците. Други пък просто го поздравя­ваха за свършеното до този момент. Томов обърна внима­ние на всеки, а обещанията не липсваха.

Меридиан мач: Заплати в ЦСКА за Вечното дерби

Финансовите труд­ности в ЦСКА про­дължават, като фут­болистите отново не получиха заплатите си за миналия ме­сец. Александър То­мов бе обещал да се разплати с играчите тези дни, но отново е помолил за отс­рочка, като този път е гарантирал, че състезателите ще останат доволни точ­но преди Вечното дерби с Левски, кое­то е на 25 октомври.

Така главният акцио­нер иска да постиг­не двоен удар, като надъха допълнител­но играчите за шес­та поредна победа над „сините".

В мо­мента футболистите от отбора имат да получават по една заплата, като Алек­сандър Томов със сигурност трябва да се разплати преди 25 октомври, защото след тази дата всеки от играчите може да разтрогне договора си за две неполуче­ни заплати по вина на клуба.

Треньорът Стойчо Младенов и екипът му пък имат да получават по че­тири месечни въз­награждения, но те винаги са показвали търпение.

Меридиан мач: Адвокат урежда дългове на Локо (Пд)

Ръководството на Локо (Пд) е постигна­ло споразумение с бившия адвокат на ЦСКА Радостин Васи­лев да преговаря от името на клуба с 11 футболисти от мина­лия сезон, на които „черно-белите" дъл­жат общо 304 000 ле­ва.

Според договорка­та с юриста той първо ще трябва да прибере дълга на Левски по трансфера на Аймен Белаид от миналата зима. „Сините" трябва в най-скоро време да преведат 120 000 лева в касата на „смърфовете". С тях и още 20 000 лева, осигурени от сдружението „Бъде­ще за Локомотив", Ва­силев ще трябва да приключи на чисто с играчите, за да може от „Лаута" да намалят поне откъм тази посо­ка проблемите с полу­чаването на професионален лиценз за следващия сезон.

Адвокат Василев има опит в подобни преговори от времето, в което бе ангажиран от Димитър Борисов и Иво Иванов в ЦСКА. Той бе в основата на някои от най-изгодни­те за „армейския" клуб извънсъдебни споразумения с раз­лични играчи и аген­ти, които имаха да по­лучават пари от „червените". Очаква се много от бившите фут­болисти на Локо да предпочетат да прибе­рат поне полови­ната от дължимите им суми отколкото да се впус­кат в изтощителни съдебни спорове.

7 дни спорт: Иван Маринов отказа да поеме Локомотив (Пд)

 

Бившият треньор на Локомотив (Пд) Иван Маринов отказа да поеме тима, разбра „7 дни спорт".Маринов бе едно от спряганите имена за нов наставник на „черно-белите“. Треньорът дори е разговарял с ръководителите на „Лаута“, но двете страни не са стигнали до консенсус в преговорите. Причината била, че началниците на пловдивския Локомотив искали само да ползват лиценза на Маринов, а треньор да остане Христо Колев. Бившият наставник на „черно-белите“ отказал този вариант моментално.Така на „Лаута“ все още нямат вариант за нов треньор, а Колев има право само още един мач да води тима като старши.
Локо (София) се събира за първа тренировка в понеделник

Все още няма обаче яснота кой ще изведе тима на заниманието

Локо (София) се разделя със Симеон Мечев

Халфът ще търси ново предизвикателство

РАЗВРЪЗКАТА: Пирин изпадна, Хебър оцеля (ВИДЕО)

Ботев (Вр) на бараж

Балъков: Трябва да има обединение в Локо (София)

Треньорът бе доволен след спасението на тима си

Ачиари: Не бяхме на 100%, за това не ни се получи

Треньорът на Берое коментира домакинското поражение от Локо София

СПАСЕНИЕ! Локо (Сф) остава в Efbet лига (ВИДЕО)

"Железничарите" стигнаха до категоричен успех с 3:0 срещу Берое

Вратарят на Локомотив (София) ще пренощува в разградската болница (ВИДЕО)

Александър Любенов бе изнесен на носилка от терена по време на мача с Лудогорец

Дончич: Тренирахме едно, а на мача се получи обратното

Треньорът на Локо (София) се оправда с многото кадрови проблеми

Първо в NS: Балъков фаворит за Локо София

Треньорската рокада все по-вероятна в "Надежда"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки