Тони Силва: Вече няма проблеми в ЦСКА, всичко е наред

Дори и да има оферти за мен, клубът решава, подчерта бързоногото крило

Тони Силва: Вече няма проблеми в ЦСКА, всичко е наред
Крилото на ЦСКА Тони Силва спечели наградата за най-добър играч на 11-ия кръг в А група. Той отбеляза победния гол за 1:0 над Ботев (Пд) на „Българска армия”. На награждаването в Пресклуб „България” той коментира, че евентуален негов трансфер зависи изцяло от ръководството на „червените”. Според него проблемите за „армейците” вече са останали в миналото.

„Благодаря за наградата. Щастлив съм да бъда играч на кръга. Благодаря на моите съотборници. Има много новини за мой трансфер, но съм играч на ЦСКА и имам договор за още три години. Дори и да има оферти, всичко зависи от ЦСКА, клубът решава. Няма проблеми в ЦСКА, всичко е наред. Преди имаше проблеми, но сега всичко е ок и отборът върви добре. Миналия сезон имаше проблеми в клуба, които сега са изчистени и всичко е нормално”, коментира Тони Силва.

Португалецът не бърза да се радва на преднината на върха в шампионата и иска само ЦСКА да продължи да реди победа след победа.

„Знам, че сме 7 точки пред Лудогорец и сме в добра позиция. Ние трябва да поддържаме доброто темпо и ще гледаме да побеждаваме във всеки мач, ще видим какво е класирането през декември”.

Крилото изтъкна ключовата роля на Стойчо Младенов.

„Стойчо Младенов всеки ден ни натиска да даваме все повече от себе си, казва ни „Можете още по-добре”. Той е близо до нас и подобряваме играта си мач след мач”.

Контузия в рамото е тормозела Силва в началото на сезона и затова той не е показвал максимума от себе си.

„Имах контузия в  рамото и тренирах с болки в началото на сезона. Играех първите мачове с тази болка, но тя отшумя и затова играя по-добре. Вече играя напълно свободно, без болка”.

Класация за Играч на 11-ия кръг в А група (гласуват 22-ма треньори):
Тони Силва – 11 гласа
Крис Гади – 7
Мартин Камбуров – 3
Иван Коконов – 1

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки