ЦСКА прави клубна ТВ и женски отбор

Проблемите при „червените" свършили, обяви Тони Силва

ЦСКА прави клубна ТВ и женски отбор

ЦСКА стяга клубна телевизия. Вече се при­готвя и помещение, кое­то ще бъде в ремонтира­ното от „ЦСКА завина­ги" крило над съблекал­нята за домакините на стадион „Българска ар­мия".

Александър Томов имал намерение да на­прави и женски футбо­лен отбор, като така да привлече повече дами на мачовете. ЦСКА бе един от най-силните тимове през 80-те години на ми­налия век, след което обаче това направление бе забравено, пише в. „24 часа”. Точно да­мите държат рекорда във вечното дерби, като имат победа с невероятното 9:0 над „Левски".

Томов бил категоричен, че до края на пър­венството трябва да се нормализира всичко в клуба, като обеща да не се продават звезди през паузата. Всъщност тя се пада точно преди нача­лото на плейофите за титлата.

Двама от играчите на ЦСКА бяха наградени вчера. Тони Силва бе из­бран за №1 в последния кръг на първенството ни, а Сержиу Буш пък бе най-добър за последния ме­сец. Румънецът води убе­дително при голмайсто­рите в елитната ни група. „Всъщност не е важно кой вкарва, а важното е ЦСКА да побеждава", заяви Буш при награждава­нето си. Според него вече за­щитниците в елитната ни група се страхували и то­ва ще помогне на тима да спечели шампионската титла.

Буш знаел само 11 думи на български, но с по­мощта на съотборниците си се оправял доста добре в София. В момента не го интересували никакви оферти от други клубове, защото единственото не­що, което искал, е да ста­не първи и да вкара гол на „Лудогорец".

„Имаше проблеми в ЦСКА, но те вече са в ми­налото. Вече всичко е на­ред", категоричен бе и Тони Силва. Силва благодари из­рично на Стойчо Младенов, които му подаде ръ­ка в тежък момент, кога­то дори обмислял да спре с футбола. Буш и Силва са сред перлите в селекцията на Стойчо Младенов. Из­ключително попадение е и Жуан Фелипе, който бе доведен от братовчед си Жуниор Мораес в Бълга­рия. Луис Суарес вече се адаптира по-добре и също показва качества.
 

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

Амос Юга поднови тренировки

Капитанът на ЦСКА е пред завръщане

Християн Петров взе номера на своя идол

Вижте подробности

Димитър Евтимов: Подготовка върви много добре

„Получи се доста ползотворна контрола, Крумовград има силен състав“

ЦСКА с 2 от 2 при Стипич (ВИДЕО)

„Червените“ пак биха с 2:0, този път Крумовград в Банско

От ЦСКА: Тренировките продължават с настроение и мотивация (ВИДЕО)

„Червените“ продължават с двуразовите занимания в Банско

ЦСКА тръгна за Банско без Юга и Турицов

Вижте всички, които взе Томислав Стипич

Шопов хвали талант на ЦСКА

Халфът говори след мача с Беласица

Стипич лаконичен за селекцията в ЦСКА

Фокусиран съм върху футбола, призна хърватинът след 2:0 над Беласица

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки