1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Иво Тонев: Левски го чакат добри дни с Херо

Иво Тонев: Левски го чакат добри дни с Херо

"Ако има кой да спре серията на ЦСКА, това е Гонзо", сигурен е председателят на УС на Левски

Иво Тонев: Левски го чакат добри дни с Херо

Председателят на Управителния съвет на Левски Иво Тонев в последно време рядко попада в светлината на прожекторите. Той често се появява на трибуните по време на мачовете на сините, но не коментира случващото се в отбора. Тонев сподели пред 'Тема Спорт", че вижда прогрес в играта на тима при Гонзо.

 

"И преди казвах, и сега ще се повторя - Георги Иванов е човек, който заслужава да има доверие и уважение. Ситуацията, в която работи, е изключително трудна и тежка. В момента той показва, че независимо от всички неща, съпътстващи Левски, може да успее. Това се случва и благодарение на феновете. Виждате, че отборът се изправи на крака и играе добре. Сега престоят няколко важни мача, в които ако успеят да победят, всичко ще бъде наред. Трябва повече доверие и подкрепа най-вече към Георги Иванов и  Даниел Боримиров, както и към хората, които се опитват да помогнат на клуба. Ще се радвам, ако отборът се изкачи още нагоре", каза Иво Тонев и продължи:

 

"Надявам се да победим ЦСКА. Много е неприятна серията от пет поредни загуби за всички, които обичат Левски. Ако има някой, който притежава характера да я прекъсне, то това е Георги Иванов. Дано и футболистите да играят на ниво. Рано е обаче да се говори за този мач, защото има гостуване на Локо Пловдив. Нека не забравяме, че те надиграха и победиха Литекс по категоричен начин. Така че няма да бъде никак лесен мачът за Левски в събота. Първо, дано бием в тази среща, после ще дойде ред на дербито с ЦСКА", отсече Тонев.


Той коментира и очакваното идване на Димитър Димитров. По времето, в което Иво Тонев бе изпълнителен директор, опита да вземе Херо за тренъор, но удари на камък.

 

"Добро решение. Винаги съм казвал, а и вие знаете какво е мнението ми за него. Затова е излишно да говоря повече. Мисля си, че могат да се очакват добри дни с Херо. И особено със спортен директор и човек като Георги Иванов, с неговия характер, непримиримост и любов към Левски. Надявам се всичко да бъде окей", каза 44-годишният шеф.


Тонев даде и повече яснота около изграждането на сектор А. В момента се работи във вътрешната част на трибуната, като трябва да бъдат изградени ВиК и електричеството. "Договорили сме всичко. Изключение правят само електроинсталацията и клима-тизацията и вентилацията. Само за тях все още няма подписани контракти. Надявам се до края на тази или другата седмица да приключим. Гледаме да изберем най-добрите фирми и хората, които ще се справят по най-качествения начин. Разбира се, взели сме предвид и това кои от компаниите са готови да изчакат с плащенето. Така че смятам, че се работи доста добре. Приключихме с грубия строеж и изливането на бетон, тази седмица започнаха зидариите, поставянето на гипсокартон и хидроизолацията. Веднага след това ще стартира и изграждането на ВиК. Има време да кажа срок за пускане в експлоатация. Важното е, че се справяме и нещата се случват. Радвам се, че и в такава трудна ситуация вървим постепенно напред", завърши Тонев. 

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА ЖИВО: Черно море - ЦСКА 0:0

Следете с Novsport.com

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев

Генчев спира войната с ЦСКА

Аз одобрявам постовете във фейсбук страницата ми

Хебър нападна елитен съдия, не искат да им свири повече мачове

Станимир Тренчев си навлече гнева на отбора от Пазарджик

Крумовград победи с 2:0 и наля още масло в огъня на Локо Пловдив (ВИДЕО)

"Смърфовете" записаха пети мач без победа

РАЗКРИТИЕ: ЦСКА приема Септември София на "Васил Левски"?

Има голяма вероятност Националния стадион да е готов за игра за 5-ти октомври