Без експерименти в Лудогорец срещу Хасково

Шампионите ще търсят реванш от новака, който ги би на старта

Без експерименти в Лудогорец срещу Хасково
Напълно сериозно и отговорно ще подходи Лудогорец към мача с Хасково днес. Подновяването на първенството за шампионите тръгва с домакинство на последния в групата, което обаче е нож с две остриета. Лудогорец има да си връща на Хасково заради двубоя от първия кръг, когато отстъпи с 0:1 на новака в елита.

Преди вчерашното последно занимание за тима треньорът Георги Дерменджиев дръпна сериозен разговор пред играчите. Наставникът на разградчани е обяснил от какво значение е този двубой и как не трябва повече отборът да допуска грешни стъпки,особено у дома. Георги Дерменджиев спира с експериментите и затова днес няма да прави големи изненади сред стартовия си състав. Очаква се почивка да получат само Светослав Дяков, който е уморен след 180 минути в мачовете на националния отбор, както и Йордан Минев, който се оплаква от стара травма.

Нападателят Юнес Хамза записа 16 минути при успеха на своята родина Тунис над Сенегал с 1:0 в квалификациите за Купата на африканските нации. В родния град на тарана Монастир „Орлите от Картахен” се наложиха с гол на резервата Фержани Саси в 90-ата минута. Хамза влезе от пейката в 74-ата минута на мястото на Бенюсеф. Нападателят се върна вчера в лагера на Лудогорец. Той няма да играе с Хасково днес, защото не е имал време за почивка и има само една тренировка. Същото се отнася и за Милан Борян. Канадският страж се завърна вчера в тима и няма да бъде в групата.

Георги Дерменджиев ще върне в тима Георги Терзиев, който дълго време беше контузен. Ще играят още Кайсара, който се връща след наказание, и Браян Ангуло. Христо Златински и Ешпиньо ще действат в средата на терена. Почивка ще има и за Марселиньо, който все още не е готов на 100%. 

В същото време новакът Хасково ще заложи на всичко най-добро, с което разполага. Треньорът на хасковлии Емил Велев е уверен, че момчетата му могат да вземат нещо от визитата в Разград. Кокала е споделил пред отбора си за успешните си мачове срещу Лудогорец. Велев може да се похвали с хикс срещу разград-чани в първия им мач в "А" група в историята, както и с успех над тях в Пловдив с бившия си тим Локомотив.

Атаката на новаците ще води ветеранът Емил Ангелов. Зад Бабангида ще са Атанас Чепилов и Владислав Узунов. На пейката ще остане друг от опитните играчи - Дончо Атанасов, който ще има и ролята на жокер. Дебют за хасковлии ще направят Майкъл Тевия и Олег Шалаев, които дойдоха в тима преди дни.

Мачът стартира в 18:45 часа и ще бъде предаван пряко по Диема, а главен рефер е Стефан Павлов.
Антоан Стоянов тренира с Левски в Правец

През миналия сезон той беше под наем в Емполи

Светослав Диков се присъедини към Локо София

Таранът се завръща обратно в "Надежда"

Левски с вход свободен за следващата контрола

"Сините" се изправят срещу Септември на 29-ти юни от 18:30ч

Йордан Юруков започва работа в ЦСКА

Бившият халф на "армейците" ще е треньор в клуба

Порой отложи контролата на Черно море с Ботев (Враца)

Сблъсъкът в Тетевен няма как да се изиграе, заради обилен валеж

НАЙ-НАКРАЯ! Добри новини в Локо София

Любенов остава в "Надежда"

Ботев Пд пусна билетите за Лига Европа

"Канарчетата" приемат Марибор на 11 юли

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

И нов в Левски се прицели в титлата

Най-важната цел е да станем шампиони, обяви Алдаир

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки