Стивън Ло пристигна в България

Той е един от инвеститорите в комплекса "Света София"

Стивън Ло пристигна в България
Азиатският милиардер Стивън Ло пристигна за втори път в България. Спряганият за генерален спонсор на ЦСКА бизнесмен е на работно посещение, свързано с мащабния проект за развлекателно градче край софийското село Мусачево. Ло е един от инвеститорите в комплекса "Света София", който ще включва хотели, казино, концертна зала, "закрито море" и др.

Ло е бил в известен столичен клуб в сряда вечерта, като ще остане в България още няколко дни. Според информация на "Тема Спорт" милиардерът е получил предложение да изгледа срещата ЦСКА - Литекс утре на "Армията". Роденият в Хонконг бизнесмен може да посети двубоя, но това зависи от работните му ангажименти. Той трябва да уточни детайли около проекта, ,в който участва, и ако разполага с достатъчно време, ще присъства на мача, на който се очаква да дойдат 6-7 хиляди зрители.

Председателят на НС на ЦСКА Александър Томов призна преди няколко седмици, че се надява фирма, свързана с изграждането на развлекателното градче край Мусачево, да стане генерален спонсор на клуба. Томов е в много близка връзка със Стивън Ао, като е представител на интересите му в България и се ползва с доверие от страна на милиардера.

Самият Ло има значителен опит във футбола. Той е бивш собственик на хонконгския гранд Саут Чайна, за който сега играе Димитър Макриев. Бизнесменът е издържал клуба близо 10 години, но в началото на лятото се отказва от него поради липсата на заинтересованост от страна на държавата. Сега Ло е насочил интересите си към Европа, а ЦСКА може да се яви продължение на инвестициите му във футбола.
Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

Амос Юга поднови тренировки

Капитанът на ЦСКА е пред завръщане

Християн Петров взе номера на своя идол

Вижте подробности

Димитър Евтимов: Подготовка върви много добре

„Получи се доста ползотворна контрола, Крумовград има силен състав“

ЦСКА с 2 от 2 при Стипич (ВИДЕО)

„Червените“ пак биха с 2:0, този път Крумовград в Банско

От ЦСКА: Тренировките продължават с настроение и мотивация (ВИДЕО)

„Червените“ продължават с двуразовите занимания в Банско

ЦСКА тръгна за Банско без Юга и Турицов

Вижте всички, които взе Томислав Стипич

Шопов хвали талант на ЦСКА

Халфът говори след мача с Беласица

Стипич лаконичен за селекцията в ЦСКА

Фокусиран съм върху футбола, призна хърватинът след 2:0 над Беласица

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки