Димитър Васев: Виждал съм много по-фрапантни ситуации, при които няма дузпа (+ВИДЕО)

„Нормално е да има грешки, не мисля, че са в едната посока”, каза треньорът на Локо (Сф)

Димитър Васев: Виждал съм много по-фрапантни ситуации, при които няма дузпа (+ВИДЕО)

Старши треньорът на Локомотив (София) Димитър Васев остана доволен от победата с 3:1 над Ботев (Пловдив) в двубоя от 12-ия кръг на А група. Той коментира претенциите  от страна на „канарчетата”, че главният съдия  не е отсъдил дузпа, като каза, че „трябва да се гледат правилниците и да се види кога може да се даде дузпа” и добави, че е виждал много по-фрапантни ситуации, след които няма наказателен удар, предаде репортер на Novsport.com.

 

„Добра победа, направихме още една крачка към шестото място. Играхме едно прекрасно първо полувреме и едно по-слабо второ полувреме. За първи път вкараваме три гола, затова искам да поздравя футболистите за характера и себераздаването. Поздравявам и публиката”, каза той.

 

„Това е хубаво, че когато имаме достатъчно хора в атака има шанс да вкараме гол. Днес го направихме. Това е радващо. Това дърпане се получава от самосебе си, искахме да се приберем и за разчитаме на контри. Единственото, от което не съм доволен, е това прибиране, защото трудни стигаме до вратата на противника”, добави Васев.

 

„Не знам какви са точно претенциите. Нормално е да има грешки, мисля, че грешките не са в една посока. Явно спорните положения той (Вили Вуцов) мисли, че са дадени за нас. Добре, има претенции за дузпа, но трябва да гледаме правилници и да се види кога съдията може да даде дузпа. Виждал съм много по-фрапиращи ситуации, при които няма дузпа”, каза още наставникът на столичните „железничари”. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки