1. Novsport
  2. Световен футбол
  3. Шампионът Крузейро с реми срещу Фигейрензе (ВИДЕО)

Шампионът Крузейро с реми срещу Фигейрензе (ВИДЕО)

Фред донесе победата на Флуминензе с 2:1 над Атлетико Паранензе

Шампионът Крузейро с реми срещу Фигейрензе (ВИДЕО)

Защитаващият титлата си Крузейро завърши 1:1 като гост на Фигейрензе в мач от 31-ия кръг на бразилското футболно първенство и пропусна възможността да увеличи преднината си на върха в класирането. Крузейро има аванс от 7 точки пред втория Атлетико Минейро.

Сао Пауло може да се доближи на пет точки от лидера, ако в понеделник спечели срещу Гояш. До края на сезона в бразилския шампионат остават седем кръга. Крузейро откри резултата в 35-ата минута след гол на полузащитника Маркиньос, но Пабло изравни за домакините във втората минута на добавеното време. Шампионите записаха второ поредно равенство и имат само един успех в последните си пет мача. Атлетико Минейро се изкачи на второ място след успех над гостуващия Спорт Ресифе с 3:2.

Аржентинецът Хесус Датоло отбеляза едно от попаденията за тима на Атлетико Минейро, който спечели три от последните си четири двубоя. Домакините играха с човек по-малко през по-голямата част на мача, след червен картон на вратаря Виктор в 52-ата минута. В Сао Пауло зрител почина след сърдечен удар при равенството 1:1 на Палмейрас с Коринтианс. Полицията арестува 10 души заради инциденти по време на двубоя. Коринтианс изравни в добавеното време чрез Данило, а Палмейрас остава на три точки от зоната на изпадащите. Интернасионал е на трето място в класирането след победата над Баия с 2:0 в Порто Алегре.

Нападателят Фред донесе победата на Флуминензе с 2:1 над Атлетико Паранензе на стадион "Маракана" в Рио де Жанейро с гол във втората минута на добавеното време. За Флуминензе това беше трета поредна победа. Гремио завърши 1:1 с Коритиба, а Витория победи с 3:1 гостуващия Крисиума. Ботафого се наложи с 2:1 над Фламенго, но остава в зоната на изпадащите. В неделя няма мачове от първенството заради президенските избори в Бразилия.

Меси напуска Интер Маями и се завръща в Аржентина

Вижте подробности

Лос Анджелис ФК спечели Купата на САЩ

Вижте подробности

Контузията продължава да тормози Неймар

Бразилецът още не е готов да се завърне в игра

Националният отбор на Австралия по футбол с нов треньор

Вижте кой е той

Ривър Плейт триумфира срещу Бока Хуниорс в аржентинското Суперкласико

Вижте подробности

Бивш нападател на Челси има нов отбор

Кал се върна в Кот д'Ивоар

В Саудитска Арабия: Кристиано зарадва Пиоли в дебюта му (ВИДЕО)

Португалецът откри от дузпа при класика над тима на Джерард

Платини с революционно предложение: Да играем с по 10 души

Бившият президент на УЕФА с интересна идея за ново правило

Паника във ФИФА - телевизиите не искат Световното клубно първенство

Централата не е сключила нито един договор за тв излъчване