Локо (София) иска голмайстор на "В" група

Тихомир Кънев вкара 41 гола за Локомотив (ГО), а в момента поддържа форма с родния си Етър

Локо (София) иска голмайстор на "В" група
Локомотив София проявя­ва интерес към бивш гол­майстор на В група. Става въпрос за нападателя Тихо­мир Кънев, разбра "Тема Спорт". През миналия сезон 2013/14 той наниза внуши­телните 41 попадения с еки­па на Локомотив (Горна Оря­ховица) на Северозапад и грабна окото на доста ти­мове.

Интересното е, че Кънев бе в плановете на старши треньора на червено-черните Димитър Васев и през ля­тото, но тогава до тран­сфер не се стигна. Впослед­ствие юношата на Етър премина в новака в Б група Созопол.

Наскоро обаче нападате­лят, който преди време ри­та за Светкавица в елита, разтрогна с морския клуб по взаимно съгласие и е свобо­ден агент. Кънев поддържа форма с болярите, като има договорка да подпише с тях от Нова година, тъй като през есента няма право да играе за втори отбор. В мо­мента той се води на рабо­та в школата на виолетови­те, като ще помага за деца­та от детските градини.

Кънев обаче се е разбрал с ръководството на виолето­вите, че може да напусне при добро предложение от България или чужбина.

Локо­мотив София усилено търси нападател, който да засили играта на тима в предни по­зиции през пролетта. Реал­но на този етап железнича­рите разполагат на върха на атаката само с Преслав Йорданов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки