Сензациите в пресата днес: Пари за Кукоч разпалиха бунт в ЦСКА

И още: Тим от Премиър лийг гледа Владо Стоянов срещу Базел, Петев пред уволнение

Сензациите в пресата днес: Пари за Кукоч разпалиха бунт в ЦСКА

Сензациите в пресата на пети ноември 2014г.:

„7 дни спорт”: Тим от Премиър лийг гледа Владо Стоянов срещу Базел

Сериозен интерес сред футболната общественост предизвика снощният двубой между Базел и Лудогорец (4:0) в Шампионската лига. Представители на отбори от най-силните първенства на Стария континент са наблюдавали на живо срещата. Там е имало хора от Англия, Испания, Германия и Франция.

Един от играчите, които са били наблюдавани е бил вратарят на гостите Владислав Стоянов. За него на стадион "Якуб Парк" е бил представител на отбор от Премиър лийг. Става въпрос за тим от втората половина на класирането. Там всички отбори са с по-лоша голова разлика и се представят неубедително до момента.

Откакто Стоянов е в Лудогорец, той не спира да впечатлява. 27-годишният страж безапелационно стана №1 през миналата година, като бе избран и за най-добър вратар в групите на Лига Европа. От началото на този сезон Стоянов продължава да държи добро ниво, с което привлича вниманието на редица отбори.

На трибуните е имало и съгледвачи на други клубове, които са наблюдавали играчи на българския шампион. Интерес има към Михаил Александров, Роман Безяк и Жуниор Кайсара.

„Меридиан мач”: Пари за Кукоч разпалиха бунт в ЦСКА


Пореден скан­дал се заформи в ЦСКА. Този път „старите кучета" в тима вдигнаха бунт заради пари. Вален­тин Илиев и компа­ния са недоволни, че Александър Томов е платил всичко на Тончи Кукоч. За разлика от хърватина остана­лите играчи продъл­жават търпеливо да чакат своя шеф да се разплати с тях.

Преди вчерашната тренировка българи­те в тима, подкрепе­ни от всички чужден­ци, са поискали обяснение от ръководс­тво. Те не могат да си обяснят различния аршин при плащане­то от страна на То­мов. Кукоч заплаши с напускане и набързо му бяха платени па­рите. „Какво е това отношение? Какъв е този, че да получи всичко, а ние да чакаме? Подиграват се с нас. Проявяваме търпение и разбира­не, но защо? Явно трябва да извиваме ръцете на Томов, за да си взимаме пари­те навреме", са били малка част от комен­тарите на футболис­тите.

Изпълнителният директор Александър Тодоров се е наложи­ло по спешност да отиде до Панчарево. Приближеният на То­мов се е опитал да успокои обстановка­та сред звездите на ЦСКА. Резултатът е бил нулев и занима­нието протекло под сериозно напрежение. Треньорският щаб се оказва най-потърпевш, след като трябва да бъде буфер между двете страни.

„Тема спорт”: Под Аязмото умуват за раздяла с Мапуку



Спортно-техни­ческият щаб на Бе­рое умува дали да се раздели с нападате­ля Жуниор Мапуку през зимната пауза. Старши треньорът на заралии Петър Хубчев не е доволен от изявите на нападателя в послед­ните два месеца. В двубоя с Ли­текс той дори остана извън гру­пата, като това не му е за първи път дотук през сезона. От клуба обявиха, че Мапуку е с травма, но според запознати той има "треньорска контузия".

Под Аязмото не са решили още дали да освободят футболиста, или да се опитат да го продадат на друг отбор. Хубчев не е дово­лен от сериозността на конгоа-неца 6 тренировъчния процес.


„Тема спорт”: Петев пред уволнение


Ивайло Петев е на един мач от раздя­ла с АЕЛ Лимасол след серия слаби резулта­ти. През уикенда тимът му падна с 2:3 от Ермис Арадипу у дома, така изостана на 10 точки от лидера АПОЕЛ Никозия още след 8-ия кръг. Целта пред Петев този се­зон е титлата, тъй като само един отбор ще играе квалификации в Шампионската ли­га. В последните пет кръга АЕЛ взе само една по­беда, а у дома от 4 мача е спечелил 1. В понедел­ник Петев бе привикан от боса Андреас Софоклеос за разговор. На него българският спец, кой­то изпусна титлата миналия сезон в последния мач, е получил вот на доверие. Задължител­но е обаче да спечели следващия мач - госту­ване в неделя на предпоследния Агия Напа. До края на годината предстоят б мача, в които програмата не среща АЕЛ със силните отбо­ри, изключението е визита на Омония.

Местната преса вчера застана твърдо зад българския спец и посъветва боса Софоклеос да премисли дали треньорска смяна е най-доброто решение в случая.

Лудогорец привлече национал на Швеция

Трети нов в Разград това лято

Лудогорец представи носител на Купата с Левски

Михаило Шекеровски влезе в щаба на Дерменджиев

Клод Гонсалвеш разкри защо избра Лудогорец

Халфът премина в Разград от Жил Висенте

Доминацията на Лудогорец продължава с пълна сила

Отборът до 17 години триумфира с титлата в първенството

Лудогорец прави трансферен удар

В Разград се подсилват с национал на Коста Рика

Дерменджиев: Доволен съм от младите

Треньорът говори след 0:1 от Левски

Лудогорец е само на една титла от рекорда в Европа

Тимът се изравни с БАТЕ Борисов и Розенборг

Петричев: Искаме да влезем в групите на Шампионската лига

Изпълнителният директор на Лудогорец си постави високи цели

Щастливият Дерменджиев: Има си място за тази титла! Поздравявам всички!

Треньорът на Лудогорец бе на седмото небе след триумфа

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки