Гонзо: Съдийството в този мач беше разочароващо (+ВИДЕО)

„Проблемите в Левски са финансови, но не това е причината за загубата, каза Иванов

Гонзо: Съдийството в този мач беше разочароващо (+ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски Георги Иванов-Гонзо коментира съдийството на рефера Цветан Кръстев в двубоя с Берое, загубен от „сините” с 0:1, като го определи като „разочароващо”. Той добави, че всички по-спорни ситуации в двубоя са били дадени за гостите от Стара Загора.

 

„Смятам, че до гола отборът чисто във фаза защита стоя добре, но не бяхме опасни в атака. Допускаме елементарни голове във всеки мач. Липса на късмет ли е, не знам какво е … Не може да не съм ядосан. От наивност загубихме и съм разочарован от играта през целия мач. Берое повежда без удар към вратата ни. След това стана трудно с 10 човека. Ние знаем, че когато Берое поведе трудно може да загуби. Нямаше я тази комбинативност и преливането от защита в атака”, каза Гонзо.

 

„Един мач, в който и двата отбора се браниха и се опитваха да не го загубят. За съжаление ние го загубихме. Не знам дали не могат, не знам дали не искат, но днес съдиите бяха разочароващи. Разочароващо съдийство. За мен ситуацията (с Бедоя през второто полувреме) е дузпа, не я видя, а видя картона на Деко. Закъсня с реакцията си. Казвам, че съдията не се справи с мача. Мачът не беше груб, нямаше и фенове, нямаше какво да тежи. Всички ситуации бяха дадени за Берое. След всяка загуба има напрежение. Не смятам, че нямаше желание, не намерихме точната мотивация и нагласа”, добави Иванов.

 

 

„Класата е постоянство. Не може да изиграеш един силен мач и после 2-3 мача  - нищо. Има хора, от които очаквам много повече. Днес от тези хора не видях нужната мотивация. Не вярвам това да се дължи на това, че не са получили заплата или премия. Най-важното е личната амбиция. Те играят в най-големия клуб в България. Имат възможността да се развиват и да играят след това в чужбина. Не мога да разбера защо се допускат такива детски грешки. Няма как да си обясня тези неща. Няма как с такива загуби да се постигат нужните резултати. Футболистите на Левски трябва да разберат, че винаги трябва да играят на високи обороти. Дори и да губиш трябва, да губиш с достойнство”.

 

„В Левски има структури, които са градени с години. Проблемите в клуба са финансови. Клубът е правилно структуриран. Има гаранции, че до 1-2 седмици футболистите ще получат по 1-2 заплати. Но не това е причината за загубата днес”, добави Георги Иванов.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки