Иво Паргов: Очаквам три точки срещу Черно море

"Сигурен съм, че футболистите ще излязат пределно мотивирани и ще защитят честта си"

Иво Паргов: Очаквам три точки срещу Черно море

Марек няма друга алтернатива, освен спечелването на трите точки, отчитат от стадион "Бончук". В момента дупничани са на предпоследното място в А група с актив от 12 пункта и победите у дома срещу отбори извън Топ 6 са задължителни в битката за оцеляване. Възпитаниците на Тенчо Тенев ще търсят реванш за 0:4 от Лудогорец в миналия кръг.

 

"Очаквам момчетата да играят на върха на възможностите си и да донеcат много важните три точки. Сигурен съм, че ще излязат пределно мотивирани и ще защитят честта си", каза пред "Тема Спорт" изпълнителният директор на дупничани Иво Паргов.


Тенчо Тенев няма да може да разчита на трима контузени футболисти. Лявото крило Петър Тончев бе несменяем титуляр в схемата на Марек в първите десет мача, но получи контузия при гостуването на Литекс (0:3). Възстановяването му още продължава. Неговата смяна Росен Йорданов също е с травма. Така по всяка вероятност по левия фланг ще атакува Златко Бонев, друга опция за тази позиция е и Кристи-ян Петков. Третият отсъстваш е полузащитникът Светослав Диков, който получи травма в коляното по време на двустранната игра с дублиращия тим през седмицата.


Добрата новина за Тенев е завръщането в състава на опорния халф Димитър Андонов, който изтърпя наказанието си за натрупани жьлти картони.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки