Диян Петков: Хубаво, че взехме трите точки, но Васев е афектиран от играта+ВИДЕО

Помощник-треньорът на Локо (Сф) се появи на пресконференцията след победата над Славия

Диян Петков: Хубаво, че взехме трите точки, но Васев е афектиран от играта+ВИДЕО
Помощник-треньорът на Димитър Васев Диян Петков се появи на пресконференцията след победата с 2:1 над Славия. Петков заяви, че колегата му не се явявал на брифингите след мачовете, когато бил афектиран.

„Когато нашият треньор е афектиран, не идва на пресконференции, затова съм тук аз. Афектиран е може би от играта. Измъкнахме победата малко щастливо и не бяхме на нивото си от предни кръгове. Бориха се момчета, но трябва да работим много, за да постигнем едно постоянство”, сподели след победата Петков.

„Хубаво е, че взехме трите точки, но ние не гледаме само това. Искаме да направим един силен отбор и ако може, да влезем в първата шестица. Ако играем по този начин обаче това ще бъде трудно. Аз за вътрешни проблеми няма да говоря. Тези момчета показаха характер и желание, макар че е трудно, защото си имаме организационни проблеми. Футболистите обаче показват, че макар и малко щастливо, въпреки големия брак в играта, могат да печелят точки”.

„Срещу Левски нищо не вървеше, но мисля че съперникът тогава бе по-добрият отбор.  Навярно има и някаква умора, тъй като играем с ограничен брой футболисти в почти всеки мач”, каза още Петков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки