Сашо Ангелов: Вярвах, че можем да обърнем, но не се получи (ВИДЕО)

„Бяхме дошли с ясната цел да вземем нещо, защо не и да спечелим, но Монтана е класен отбор”, каза още треньорът на Локо (ГО)

Сашо Ангелов: Вярвах, че можем да обърнем, но не се получи (ВИДЕО)
Старши треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) отново потвърди думите си от през седмицата, че Монтана е класен отбор. Възпитаниците на Ферарио Спасов взеха дербито на "Б" група с 2:0 и увеличиха аванса си на върха в класирането.

„Бяхме дошли с ясната цел да вземем нещо, защо не и да спечелим. Мисля, че имахме шансове за това. За жалост, ние играхме, а те вкараха два гола, които ги дължа на груби грешки. Все пак вярвах, че можем да обърнем, но не се получи”.

„Пресата на Монтана не ме изненада, затова направих някои рокади. Пуснах бърз нападател, който да може да избяга, но Монтана е класен отбор”.

„Мога да коментирам положението за дузпата, но просто не го видях. Така е видял съдията, така е свирил. А и не повлия чак толкова на резултата. Наистина, и жълтите картони бяха много, но всеки си има стил – футболистите  - на игра, а съдиите – на свирене. Може такъв да му е стилът”.

След загубата Локомотив (ГО) вече е на трета позиция с 28 точки, на една от втория Пирин (Благоевград) и на четири зад лидера Монтана.

„Класирането в "А" група не е фикс идея, но мисля, че трите отбора /Локо (ГО), Монтана и ОФК Пирин/ дръпнахме напред. Все пак има още 17 кръга до края. Ще се разиграят още 51 точки, всичко може да се случи”, добави Ангелов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки