Рокади в състава на Лудогорец за мача с Локо (Пд)

След тежкото поражение в Шампионска лига Георги Дерменджиев връща Мисиджан в състава

Рокади в състава на Лудогорец за мача с Локо (Пд)

Тежкото поражение от Базел (0:4) през седмицата ще доведе до сериозни рокади в състава на Лудогорец за домакинството на Локомотив (Пд) днес.

Треньорът Георги Дерменджиев е решил да извади от стартовите единайсет неубедителния на "Санкт Якоб" Фабио Ешпиньо, както и Даниел Абало и Браян Ангуло. Първият почти сигурно ще бъде заместен от Христо Златински. Бившият капитан на Локомотив (Пд) ще излезе редом до Дяков в средата на терена.

Това ще е негова първа поява сред титулярите след малко повече от месец насам. За последно той почна от първата минута при домакинството на Славия (0:0), а след това бе забит на пейката от Дерменджиев. Очаква се срещу Локомотив да бъде реабилитиран и Върджил Мисиджан. Холандецът изпадна в немилост в последните месеци, като много рядко получава шанс да започне срещата.

Едно от изключенията бе мачът от последния кръг с Марек (4:0). Причина за това е освен слабата форма, в която се намира, и силното представяне на Даниел Абало. Въпреки че играе на приливи и отливи обаче, Мисиджан има 5 попадения и 4 асистенции във всички турнири.

Другата промяна ще бъде на левия фланг на отбраната. Там вместо Браян Ангуло ще действа Йордан Минев, който пропусна гостуването на Базел заради наказание. Възможно е Дерменджиев да даде почивка на десния бек Жуниор Кайсара.

Ако това се случи, то тогава Минев ще мине на титулярната си позиция, на която играе и в националния отбор, докато Ангуло ще действа вляво. Малка е вероятността сред единайсетте да попадне Гилерме Шоко.

Мачът Лудогорец – Локомотив (Пловдив) стартира в 18:30 часа. Двубоят ще бъде ръководен от Таско Тасков и излъчван пряко по Диема.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки