По 2000 евро за билет за мача Кличко – Пулев

Шампионът и претендентът за световната титла вече са в Хамбург

По 2000 евро за билет за мача Кличко – Пулев

Истерията около битката на годината, която се очаква да поднесат на феновете на бокса Владимир Кличко и Кубрат Пулев, навлиза във финалната права.

За мача на 15 ноември останаха единствено от най-скъпите билети за ВИП местата в „О2 Арена“. Дори и те се предлагат обаче почти на двойна цена.

Ценните хартийки за гала-вечерта в Хамбург се търгуват с единична стойност от 2000 евро в интернет. Дори и те се броят на пръсти, като до снощи бройката им се ограничаваше до четири свободни билета за срещата, пише в-к "Преса".

За сблъсъка в събота, който ще реши кой е по-достоен да се нарича шампион на планетата в тежка категория, домакините чакат пълни трибуни. Капацитетът на залата е 16 000 зрители.

От вчера и Кличко, и Пулев вече са в Хамбург. 38-годишният непобедим от 10 април 2004 г. украинец пристигна с цял антураж от австрийското градче Гоинг, където се намира тренировъчната му база. Стоманения чук ще отседне в хотел, а не в апартамента си във втория по големина град в Германия, твърдят медиите в родината му. Причината е, че той не може да побере на едно място целия си екип.

До вчера тренировките на 33-годишния Кубрат вървяха под пара в базата на неговия клуб „Зауерланд“ в Източен Берлин. Кличко има 65 мача на професионалния ринг, от които е спечелил 62. Кобрата е с 20 срещи зад гърба си, като е победил във всичките. Мачът между двамата ще започне около 22 ч. наше време в събота и ще бъде предаван пряко в ефира на Нова спорт.

И петте пояса на Влад пътуват към Германия

И петте пояса на Владимир Кличко като световен шампион пътуват към Германия. Те бяха прилежно опаковани и прибрани поотделно в специални чанти, които ги пазят от счупване при евентуален инцидент.

Коланите на световния доминатор в тежка категория за професионалисти красят Музея на братя Кличко в Киев, който те откриха преди около година. Именно оттам те бяха свалени от витрините и приготвени за пътешествие до Хамбург.

В боя срещу Кубрат Пулев (събота, 15 ноември, около 22 ч. наше време по Нова спорт - б.а.) Стоманения чук залага абсолютно всичко, на което е носител. Това са и петте пояса в отделните версии: Световна боксова асоциация, Световна боксова организация, Световен боксов съвет, Международна боксова организация, Международна боксова федерация и не на последно място - трофеят на Кличко от списание „Ринг“.

Стоманения чук чака милионния си зрител

Владимир Кличко ще приветства своя милионен зрител на живо и това ще стане по време на мача с Кубрат Пулев, съобщава „Билд“. Според изданието в събота в „О2 Арена“ в Хамбург украинецът е приготвил „щедра награда“ за човека с юбилейния билет.

Избирането му се очаква да стане чрез томбола в залата. „Билд“ припомня, че в кариерата си на професионалния ринг по-малкият от братята Кличко се е боксирал осем пъти на футболни стадиони. Рекордът по посещаемост и до ден днешен държи шоуто му срещу Руслан Чагаев. На 20 юни 2009 г. Стоманения чук отказа узбека пред 61 хиляди души в Гелзенкирхен.

Треньор предрича ранен нокаут за украинеца


Селекционерът на националния отбор на Украйна Дмитрий Сосновский предрича ранен нокаут в полза на своя сънародник Владимир Кличко срещу Кобрата. „Очаквам всичко да приключи между третия и петия рунд с нокаут. Отлично познавам Пулев от годините му в аматьорския бокс. Бил съм му секундант, гледал съм го и срещу украински съперници. Е, слаб не бих го нарекъл, но определено отстъпва по класа на други, които Владимир е побеждавал с лекота“, прогнозира треньорът.

Според него Кубрат може да издържи 12 рунда само ако Кличко реши да го пожали. „Ще му се подкосят краката и ще почне да бяга и да търси къде да се крие като Дейвид Хей“, самонадеяно коментира наставникът на украинския държавен тим.

„Пулев не е способен да изненада никого. Владимир е пращал в безпомощно състояние и далеч по-силни и корави бойци от него“, завършва неприятната за нас прогноза Сосновский.
Усик оваканти титлата на Международната боксова федерация

Това е моят подарък за вас на 21 септември, обяви украинецът

Фюри към Усик: Ще се видим през декември

„Ще трябва да го нокаутирам, защото не мога да спечеля със съдийско решение"

Пет медала за България от Европейското клубно по таекуондо

Вижте подробности

Завърши Европейското по джудо за полицаи, Румъния е на първо място

Вижте подробности

Фюри: Усик, идвам за теб!

Британецът е мотивиран да стане абсолютен световен шампион

150 джудисти участват на Европейско първенство за полицаи в София

Схватките са в зала "София"

Титла и четири бронзови медала за България на Европейското първенство по джудо за полицаи

Вижте подробности

Семен стана първи, Айк втори без борба в Будапеща

Нашите постигнаха целта си на турнира

Мнацаканян и Новиков излизат за злато в Будапеща

Финалите започват от 18 ч наше време

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки