Кокала ревна срещу червения картон на Тевия

За мен това не бе червен картон, може би най-много жълт да се даде. Оттам се реши изхода на мача, заяви Емил Велев

Кокала ревна срещу червения картон на Тевия
Старши треньорът на Хасково Емил Велев смята, че според него не е имало червен картон за Майкъл Тевия при резултат 2:0 за ЦСКА. Двубоят на Ямача приключи със загуба на хасковлии с 2:4. 
 
„Получихме два гола и ни показаха червен картон при симулация на Галчев. За мен това не бе червен картон, може би най-много жълт да се даде. Оттам се реши изхода на мача. Видяхте, че после направихме промени и заслужено отбелязахме два гола, а изпуснахме и още два”, коментира Кокала.

Според него няма тенденция от съдиите срещу Хасково, но възропта и срещу фаула, при който падна първият гол на ЦСКА. "Нямаше никакъв фаул срещу Галчев", каза Велев.
 
„Не мога да преценя дали отборът е излязъл с чест от този мач, бориха се до последно. Ако на тях им бяха изгонили футболист, щеше да е друго. Дори жълт не получиха. А имаше доста спорни ситуации, в които можеше да се даде фаул за нас или фаулове.” 
 
„Лошото е, че допуснахме две попадения през второто полувреме след индивидуални грешки, а точно такива не трябваше да допускаме.”
 
„След като ни водеха 2:0, ние трябваше да променим нещо. Вкарахме по-бързи играчи и неслучайно вкарахме тези два гола. Имаше и още едно-две положения за гол, но това е футболът. Отборите пред нас също ще губят точки, ще гледаме да се вдигаме.” 
 
Той не губи надежда в осъществяването на целта си да спаси Хасково. 
 
„Знаете, че разликата ни с предните отбори е 8-9 точки, доколкото знам. Имаме много мачове до края и не трябва да губим надеждата.”
 
„Всичко е много относително. Зависи докъде ще стигнат мечтите. Аз говоря непрекъснато с футболистите, трябва да се стремят да извличат максималното.” 
 
„Ако са обезверени... Всеки мач е различен.” 
 
„Аз съм дошъл тук с моите качества да предам нещо позитивно на този отбор.” 
 
Последният треньор, направил Левски шампион, похвали ЦСКА. 
 
„ЦСКА заслужено е на първо място, играят добър и атрактивен футбол. Смятам, че можеше да ги затрудним много, ако не беше влязъл първият гол.” 
 
Кокала задължително ще прави селекция през зимата.
 

„Селекцията в този отбор не е била направена навреме. След като един отбор влезе от Б в А група трябва да се подсили. Трябвало е много по-обстойно да се направи тази селекция, за да може да е много по-конкурентноспособен. Нормално е да има трансфери. Всеки прозорец се извършват такива неща. Това е процес, който е неминуем.”  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки