Дерменджиев видя притеснение в играта на Лудогорец

Трудно е да отговоря защо пропускаме, важното е, че ги има тези ситуации, ще започнем и да ги вкарваме, оптимист е треньорът на Лудогорец

Дерменджиев видя притеснение в играта на Лудогорец

Георги Дерменджиев смята, че неговият отбор играе с „доза притеснение”. Думите му дойдоха след успеха с 2:0 над Локо (Пд) у дома в последна среща от 15-ия кръг на А група.

„Резултатът е добър, и от самата игра съм доволен, особено след Шампионска лига. Два гола вкарахме, при това ние имахме много голови ситуация и първото, и второто полувреме, като игра съм доволен. Трудно е да отговоря защо пропускаме, важното е, че ги има тези ситуации. Нека ги създаваме, пък момчетата ще почнат и да ги вкарват. Отговорността е много голяма върху тях, мисля, че има някаква доза притеснение”, заяви Дерменджиев пред "Диема" след победата в Разград.

Дани Абало вкара много красив първи гол, но после бе ударен от съперник и излезе с контузия. Козмин Моци пък ще отсъства за неопределен период от време.

„Абало първо каза, че ще влезе, но после явно е почувствал много остра болка. Контузията на Моци на този етап не му разрешава да тренира с отбора и ще видим колко време ще му бъде необходимо”.

Трите точки тази вечер отново доближиха шампионите на 5 точки зад лидера ЦСКА, а в следващия 16-ти кръг Лудогорец гостува на „Българска армия” на 22 ноември, събота.

„Ще си окаже влияние мача с ЦСКА за шампионската титла, но има доста време до мача и ще се подготвим както трябва. Имаме много национали и с момчетата, които остават, ще работим върху пропуските в атака”.

Дерменджиев смята, че разградчани вече са превъзмогнали тежката загуба с 0:4 от Базел през седмицата.

„Футболистите разбраха и вече преживяват Шампионска лига, независимо резултатът какъв е и влизат в мачовете от българското първенство с много по-различна мотивация. Една загуба от отбор като Базел може само да ни бъде от полза”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки