Паро: Равенство срещу Лудогорец ще е успех за ЦСКА

"Не съм се чувал със Стойчо Младенов, нямаме какво да си кажем. Пожелавам успех на не­го и на ръководството в бит­ката за титлата"

Паро: Равенство срещу Лудогорец ще е успех за ЦСКА
Най-успешният треньор в историята на ЦСКА Аспарух Никодимов заяви, че на "Армия­та" трябва да се надяват на равенство в предстоящото дерби с Лудогорец.

"Гледах мача Лудогорец - Ло­ко Пловдив и съм впечатлен от разградчани - те разполагат с много бързи и остри футболис­ти. Реално погледнато, равен­ството в предстоящата сре­ща ще е успех за ЦСКА. Важно­то е да се задържи преднината на върха, тоест основното за червените е да избегнат загу­бата", коментира Паро.

"Успехът над Хасково бе напълно закономерен, като се радвам най-вече, че Карачана­ков навлиза в силна форма. В този мач той игра много добре, като за първи път го видях да участва активно и в дефанзивен план. Все още му трябва да работи, за да повтори представянето си отпреди тежката контузия, но е на прав път. Похвали заслужава също Буш. Ето такива транс­фери като неговия трябва да се адмирират. Прекрасно попълнение, с голям потенци­ал. Като че ли скритото оръ­жие на ЦСКА обаче е Стивън Сънди. Той е с изключителен принос в дефанзивен план. Раз­полага с впечатляваща рабо­тоспособност и несъмнено има ключова роля в състава", добави Никодимов пред "Тема Спорт".

"Не съм се чувал със Стойчо Младенов, нямаме какво да си кажем. Пожелавам успех на не­го и на ръководството в бит­ката за титлата. Имаме шансове най-после да я спечелим, дано да се случи. Лично аз подк­репям и управлението на Алек­сандър Томов. Не му е лесно да намира средства, но го прави. Той заслужава повече доверие от обществеността", каза още Никодимов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки