1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. "ЦСКА Завинаги": Ще продължим да помагаме

"ЦСКА Завинаги": Ще продължим да помагаме

"ЦСКА Завинаги" и "Червени сърца" ще събират пари за ДЮШ с томбола и търг около Коледа

"ЦСКА Завинаги": Ще продължим да помагаме
Сдружението "ЦСКА Зави­наги" е на финалната права към завършването на тре­тия терен за ДЮШ. Тревно­то покритие вече е сложе­но, като остава да се пос­тавят гранули и предпазни огради около игрището. Обещаните трибуни пък ще бъдат изградени след Нова година. Очаква се в рамки­те на 2-3 седмици всички дейности по терена да бъ­дат завършени и комисия на Министерството на спор­та да го инспектира. От "ЦСКА Завинаги" ще напра­вят опит да лицензират игрището и да бъде използва­но за официалните мачове а школата.

Пред "Тема Спорт" членът на УС на сдружение­то арх. Ивайло Мишев ко­ментира какви са бъдещи­те планове:

"След като приключим с работата по третия терен, ще напра­вим общо събрание, на кое­то ще изготвим отчет на вложенията. По време на срещата ще решим и как да процедираме оттук насет­не. Ще продължим да помагаме на футболния клуб, това е сигурно. Възможно е да се ангажираме и към дру­ги спортове на ЦСКА, но все още подробности не са били уточнявани", коментира Мишев.

"Заедно със сдружението "Червени сърца" ще органи­зираме тържество около Нова година, което ще е на­сочено към събирането на средства за ДЮШ посред­ством томбола и търг. Ос­тава да изберем място за събитието", добави Мишев.