Брайън Ангуло започнал кариерата си като нападател

Левият бек на Лудогорец стана обект на сериозен интерес от страна на колумбийските журналисти след повиквателната на Пекерман

Брайън Ангуло започнал кариерата си като нападател
Левият бек на Лудогорец Браян Ангуло се присъедини към лагер-сбора на Колум­бия. 25-годишният футболист попадна за първи път в сметките на селекционе­ра Хосе Пекерман за кон­тролите със САЩ и Слове­ния. Той замени в групата контузения Хуан Камило Сунига от Наполи.

Първата проверка, която може да е и дебют за Ангуло - със САЩ, е предвидена за 14 ноември в Лондон на стадиона на Фулъм "Крейвън Котидж". Четири дни по-късно Колум­бия ще премери сили със Сло­вения в Любляна. Ангуло оба­че няма да има възможност да се изправи срещу съотборника си в Лудогорец - Ро­ман Безяк, тъй като напада­телят не получи повиква­телна.

След появата си в лагера на Колумбия Ангуло стана обект на сериозен интерес от страна на медиите. Преминалият през Реал Тумако и Америка разкри до­ста любопитни подробно­сти за кариерата си.

"В юношеските групи на Америка беше много добре и се чув­ствах отлично. Имаше много талантливи футбо­листи на всяка позиция и беше трудно да намериш място в състава. Започнах като нападател, после ме сложиха на фланга и накрая станах бек. Израснах като играч. Този процес продължидоста време", обясни Ангуло с усмивка. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки