1. Novsport
  2. Световен футбол
  3. Дунга пуска титуляр Луиш Адриано срещу Турция

Дунга пуска титуляр Луиш Адриано срещу Турция

Нападателят на Шахтьор (Донецк) Луиш Адриано, който за първи път получи покана за бразилския национален отбор, ще бъде титуляр в приятелския мач на „Селесао” с Турция тази вечер

Дунга пуска титуляр Луиш Адриано срещу Турция
Нападателят на Шахтьор (Донецк) Луиш Адриано, който за първи път получи покана за бразилския национален отбор, ще бъде титуляр в приятелския мач на „Селесао” с Турция тази вечер. Контролата, която ще се проведе в Истанбул, започва в 20:30 ч българско време. 
 
27-годишният нападател ще заеме мястото на футболиста на Атлетико (Минейро) Диего Тардели, който участва в приятелските срещи с Аржентина и Япония през октомври. 
 
„Разбира се, съставът ще се промени до известна степен, защото стиловете на Луиш Адриано и Диего Тардели са много различни. Би било хубаво да се опита игра с таран, въпреки че Луиш Адриано е по-известен с успешната си игра по крилата”, заяви селекционерът на Бразилия Карлос Дунга. 
 

Съставът на Бразилия: Диего Алвеш, Данило, Миранда, Давид Луис, Фелипе Луис, Луис Густаво, Фернандиньо, Оскар, Вилиан, Неймар, Луиш Адриано