Васев: Ако мислите, че проблемът е решен, не е

„Искам да благодаря на тези момчета, защото знам какви лишения търпят, какви компромиси правят”, сподели треньорът на Локо (Сф) след убедителната победа над Ботев (Гълъбово)

Васев: Ако мислите, че проблемът е решен, не е

Димитър Васев притеснен: Искам да благодаря на тези момчета, защото знам какви лишения търпят, какви компромиси правят

 
„Искам да благодаря на тези момчета, защото знам какви лишения търпят, какви компромиси правят”, заяви старши треньорът на Локомотив (София) Димитър Васев след убедителната победа 5:1 над втородивизионния Ботев (Гълъбово) в реванша от осминафиналите за купата. „Засега изпълняват указанията. Всеки има обаче някакъв праг на компромис. Естествено, че това ме притеснява” добави той във връзка с финансовите проблеми на „Надежда”. 
 
През седмицата играчите бойкотираха тренировките заради неполучени пари, но президентът на „железничарите” Николай Гигов бързо тушира напрежението в съблекалнята.
 
Както изглежда обаче, проблемите продължават.
 
„Ако мислите, че проблемът е решен, не е. Няма как да не се притеснявам по тази причина. Това би могло да се отрази като спад в концентрацията или качеството на игра. Иначе в днешния мач отборът показа и динамика, и скорост. Най-важното е, че не подценихме съперника и играхме добре“, сподели треньорът.
 
„Що се отнася до младите момчета, които пуснах, бих искал да ги налагам, но не и в този момент, понеже гоним цел – за мен да играят по 5-10 минути не е налагане“, завърши Васев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки