Георги Марков: Не е имало стачка, президентът им обясни как стоят нещата

Изпълнителният директор в Локо (Сф) си пожела „железничарите” да играят с 80% юноши в състава си

Георги Марков: Не е имало стачка, президентът им обясни как стоят нещата
Изпълнителният директор на Локомотив (София) отрече информациите за стачка на футболистите за неизплатени заплати. "Железничарите" пропуснаха тренировка преди три дни заради липса на пари, но днес победиха с 5:1 Ботев (Гълъбово) и са на 1/4-финал за Купата на България.

"Атмосферата в съблекалнята винаги е била много добра и колективът, както и треньорското ръководство, е много добър. Може би на това се дължи успехът", каза Марков след успеха над Ботев (Гълъбово).

"Всичко е нормално. Президентът им обясни как стоят нещата и няма проблем. Не е имало стачка, колкото искаха да се видят с рпезидента и да се разберем как стоят нещата".

"Бранеков има проблеми от два месеца с ахилеса. Досега биеше инжекции, но трябва да се оперира. Той трябва да прецени. Има четири мача до края на полусезона. Всички други са здрави".

"Публиката изпитваше удоволствие, когато гледаше юноши от клуба да играят. Ще се радвам в бъдеще да можем да използваме тези момчета по-често, все пак те тренират в първия отбор от 2 години. Би било добре даже да използваме в състава около 80 процента от нашите юноши“, сподели още Марков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки