Сензациите в пресата днес: УЕФА ни удря с 85 000 евро

Липса на гаранции бавят договора на Херо

Сензациите в пресата днес: УЕФА ни удря с 85 000 евро
Сензациите в пресата на 15 ноември 2014г.:

„Меридиан мач”: УЕФА ни удря с 85 000 евро

Най-тежката глоба в историята си тряб­ва да плати БФС. „Меридиан Мач" научи, че Дисциплинарната комисия към УЕФА ще нало­жи санкция от 85 000 евро на родната футболна централа за изцепките на феновете по време на мача с Хърватска (0:1). Решението е било взето в четвър­тък вечерта, като се очаква съвсем скоро да   бъде   обявено официално.

Както е известно, по време на мача с „шахматистите" родни привържени­ци се замеряха с ра­кети с тези на гости­те. Заради това се наложи реферът Матеу Лаос от Испания да прекрати мача за няколко минути. Междувременно за­валяха скандирания „цигани", които съ­що са наказуеми. Фенове на Левски, Локо (Пд) и Берое пък се сбиха в сек­тор „Б".

Очаква се тежката глоба от 85 000 евро да е придружена с последно предуп­реждение за дома­кинство пред празни трибуни. Най-важ­ното нещо обаче е, че ще посрещнем Италия на 28 март с публика, защото на утрешния мач с Малта едва ли ще има някакви ексце­сии.

„Тема спорт”: Липса на гаранции бавят договора на Херо


От „Герена" продължават да се ослушват по темите, свързани с евентуалния бъ­дещ треньор на Левски Ди­митър Димитров. Бургазлия­та все още няма договор, въпреки че преди бреме спортният директор на си­ните Георги Иванов обяви, че Херо ще започне работа от Нова година. Досега обаче специалистът не само че не е получил предложение за конт­ракт, но и никакви гаранции. Той все още не е уведомен с какъв бюджет за селекция ще разполага, колко на брой играчи ще може да привлече, кол­ко от настоящите ще може да освободи. Димитров вече на няколко пъти предлага иг­рачи на Гонзо, но до момента никой от тях не е одобрен окончателно и не са почнали преговори за привличането му.

Този уикенд Херо трябваше да е в чужбина, за да следи пов­торно футболисти, които са му направили впечатление. Това обаче не се случи поради липса на средства. Идването на Димитър Димитров на “Герена” изобщо не е сигурно.
 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки