Трифон Иванов за националите: Бих казал остри думи, но имам ограничение

“Трябва да се накарат футболистите да са горди, че играят за България”, каза легендарният защитник

Трифон Иванов за националите: Бих казал остри думи, но имам ограничение

Легендарният защитник на националния отбор на България Трифон Иванов изрази разочарованието си от равенството 1:1 с Малта и слабата игра на отбора. Той заяви, че всеки който обича фланелката на България трябва да се раздава на 100 процента.

“Всички съжаляваме. Видяхме какво стана, а не трябваше да  се случва. Трябва да премълча, защото думите ще се остри. Всеки който обича фланелката на България трябва да се раздава, да има старание. Ако ги имаше тези неща, няма да съжаляваме сега”, каза той след церемонията по награждаването на най-добрите млади футболисти от турнирите на националната програма  “Децата и футболът”


“Трудно бих станал старши треньор... в кръга на шегата, разбира се!. Това, което ще се случи, ще го реши изпълкомът. Моето мнение, че бихзащитилл Любо, защото той не носи цялата вина, а и играчите. Дано следващия, който дойде, ако се стигне до промяна, или състезатели, да обичат България. Не мога да говоря директно, но бих казал горещи неща. Имам само пожелание - нека да се накарат тези футболисти, които идват,  да се чувстват горди, че играят да България”, добави Трифон Иванов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки