Сензациите в пресата: ЦСКА няма пари за лагер в чужбина

„Червените” чакат Мерсин да се разплати за Спас Делев в понеделник и още...

Сензациите в пресата: ЦСКА няма пари за лагер в чужбина

Сензациите в пресата днес, неделя, 30.11.2014 година:

„Тема спорт”: ЦСКА чака утре пари за Спас Делев
ЦСКА чака част от трансферната сума за Спас Делев от Мерсин в началото на новата седмица. Вероятно това ще се случи още утре. Двата клуба са сключили споразумение, според което дългът от 660 000 евро (с лихвите) ще бъде погасен на няколко вноски в рамките на месец. Турците трябва да се издължат до 28 декември, за да се предпазят от тежки санкции. С парите от южната ни съседка ще бъдат покрити и част от най-належащите задължения на ЦСКА. Клубът трябва да направи преводи към Миодраг Йешич, Александру Пакурар и няколко други бивши играчи и служители. Чавдар (Етрополе) пък чака процент от трансфера на Ивайло Чочев в Палермо, но този дълг едва ли ще бъде изчистено накуп. Любопитен факт е, че въпреки задълженията си към ЦСКА, Мерсин проявява интерес към някои играчи на "армейците". Турците дори са отправили запитване за жразилския халф Жуан Фелипе. На "Армията" вече получиха част от дължимото с транзакция по-рано през седмицата.

„Меридиан мач”: Соарес титуляр заради германци
Луис Соарес ще започне като титуляр за ЦСКА в Дупница заради съгледвачи от Германия. Представители на отбор от Бундеслигата ще следят на живо изявите на техничното крило за седми път този сезон. Те са готови с оферта за национала на Кабо Верде, като тя е повече от добра - от порядъка на 1 милиона евро. В последните мачове като титуляр започваше Антон Карачанаков, но Стойчо Младенов е решил да заложи на Соарес, който освен всичко останало се приспособява по-лесно към тежък терен, какъвто е този на "Бончук". 28-годишният Соарес е изиграл 15 мача за "армейците" и в тях има 1 гол и 3 асистенции.

„Стандарт”: ЦСКА няма пари за лагер в чужбина
ЦСКА най-вероятно ще бъде поредният гранд, който ще проведе зимна подготовка изцяло в България. Хора на "армейците" огледаха желаните от Стойчо Младенов бази в Гърция, но цените са доста скъпи предвид финансовото положение в клуба. Хора на "червените" вече са се свързали с прочутия созополски хотелиер Станислав Губеров, яростен "армейски" фен. При него миналата година лагер изкара Левски. Курортният град предлага много добър стадион за тренировки. Все пак желанието на Стойчо е да се осигурят поне две седмици на топло в чужбина.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки