Тунчев: Марек игра по-различно срещу нас, защото е стимулиран от Лудогорец

„Ако от БФС са решили да дадат по-рано купата, не са си направили добре сметката”

Тунчев: Марек игра по-различно срещу нас, защото е стимулиран от Лудогорец

„Не можахме да си реализираме положенията, които имахме.”

Така Александър Тунчев коментира равенството на ЦСКА срещу Марек. Мачът от XVII кръг в Дупница приключи без попадения, а „червените” пропуснаха дузпа и още редица добри ситуации.

„Имаше доста нерви и малко футбол. От самото начало Марек не играеше футбол. Не знам какво точно играеха – само лежаха и бавеха, но най-лошото е, че съдията им позволи. Тежък терен, но в Хасково бе много по-зле, това не може да бъде оправдание”, каза бранителят, а после бе запитан дали има претенции към съдийството в мача.

„Вие коментирайте съдията, аз му казах каквото имам и не искам да говоря повече, за да няма наказание. Той ми каза, че футболистът на Марек бил предпазил Неманя (Милисавлевич). От какво го е предпазил, не знам. Видяхме и на снимка, няма какво повече да кажа.”

За представянето на Марек:

„Определено Марек игра по-различно срещу нас, отколкото срещу Лудогорец. Нормално, защото е стимулиран от отбора на Лудогорец. Никъде не казват, че е забранено, така че... всички скачат срещу ЦСКА и се опитват да се докажат. Ние ще играем всеки мач за победа. Не знам, ако от футболния съюз са решили да дадат по-рано купата, явно не са си направили добре сметката. Има много мачове до края на шампионата и впоследствие ще наваксаме.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки