Сензациите в пресата: Заговор срещу Левски за бронза

"Улниматум в Берое", "Играчи на Ботев (Пд) недоволстват от Вуцов" и още

Сензациите в пресата: Заговор срещу Левски за бронза

Сензациите в българските спортни издания от днес, 1 декември 2014 година:

 

"Меридиан мач": На "Герена" подозират - Заговор срещу Левски за бронза

 

БФС или по-точно хората от Изпълкома искат да спрат Левски към бронзовите медали, които гарантират място в евротурни-рите. Това подозират всички на „Герена", след като по една или други причина клубът понася постоянни удари от комисиите към БфС. „Меридиан Мач" научи, че „сините" шефове обмислят серия от действия, които да спрат споменатите по-горе удари по клуба. На „Герена" вече скочиха официално срещу настоящото статукво в Изпълкома, в който влизат собственици на футболни клубове, които се конкурират с Левски. Силният човек на „Герена" Георги Иванов атакува остро БФС и в частност шефа на централата Борислав Михайлов след дербито с Литекс. Гонзо беше наказан за мача на извънредно заседание на ДК, което беше доста удобно за „оранжевите" и шефа им Гриша Ганчев, който е член на Изпълкома. Именно това беше една от причините за изригването на Георги Иванов.


Най-вероятно и „сините" фенове ще се включат по свой начин в битката, която Левски поведе.

 

"Тема спорт": Улниматум в Берое

 

Мачовете на Берое срещу Лудогорец и Марек до края на годината ще бъдат последен тест за някои играчи да покажат, че имат място в състава и през следващия сезон. За-ралии все още са трети в класирането, но след паузата в първенството заради евроквалифика-цията с Малта те показват сериозно отстъпление от формата си. Първо те не успяха да победят Славия (1:1) в Стара Загора, а в събота допуснаха сензационна загуба от последния в класирането Хасково.


Всички чужденци в състава ще трябва да подобрят представянето си, защото в противен случай може да се наложи да си потърсят нови отбори. Почти сигурно по време на зимната пауза пък ще бъде освободен македонецът Стефан Спировски. Той дойде в Берое в началото на годината и през пролетта взе участие в 10 мача в елита. През тази кампания обаче е резерва - има 8 срещи в А група, но в тях е престоял на терена едва 153 минути. За това време се е отчел с едно попадение.


Бившият капитан на Берое Слаби Жеков е на мнение, че тимът няма да допусне по-сериозен срив и може дори да победи Лудогорец. Мачът е в петък от 16:00 часа в Стара Загора.

 

"Тема спорт": Играчи на Ботев (Пд) недоволстват от Вуцов

 

Напрежението в Ботев е на път да достигне точка на кипене. Преди две седмици в клуба всичко бе наред след успеха над Литекс с 2:1 в Ловеч, но към момента ситуацията е коренно различна. Канарчетата паднаха с 0:3 от Левски и Славия и шансовете им да се класират в първата шестица започват да намаляват сериозно. Отделно от това започват да се забелязват все по-големи пукнатини между играчите и старши треньора Велислав Вуцов. Настроението в съблекалнята е минорно, а голяма част от футболистите са недоволни от работата на наставника и отношението му към тях. Доста от тях са били недоволни от ехидни подвиквания по време на гостуването на Славия.

Ръководството на клуба прави всичко възможно да свали напрежението. Заради това вчера отборът бе пуснат в почивка, въпреки че в сряда му предстои осминафинал реванш срещу Локомотив Пловдив за купата. Първият мач завърши при резултат 1:1.

 

"Стандарт": Славия: Ботев обиждаха Вили

 

Футболисти на "Ботев" са си позволили да репликират и да обиждат собствения си треньор Вили Вуцов. Поне така разкри пред "Стандарт" опитен играч на "Славия", който с ушите си е чул препирните между наставник и изнервените му подопечни по време
на двубоя между двата тима в "Овча купел" в събота(3:0). "Хайде, влез ти да играеш като толкова знаеш", е бил най-културният израз от страна на "жълто-черен" футболист към Вуцов. Шефовете на "канарите" обаче все още имат доверие в треньора. Ако "Ботев" съумее да отстрани "Локо" (Пд) за Купата в сряда и после бие "Хасково" в Коматево - то Вуцов си бетонира мястото, въпреки броженията. Иначе напрежението под тепетата преди поредното издание на градското дерби се засилва. 

Светослав Диков се присъедини към Локо София

Таранът се завръща обратно в "Надежда"

Левски с вход свободен за следващата контрола

"Сините" се изправят срещу Септември на 29-ти юни от 18:30ч

Йордан Юруков започва работа в ЦСКА

Бившият халф на "армейците" ще е треньор в клуба

Порой отложи контролата на Черно море с Ботев (Враца)

Сблъсъкът в Тетевен няма как да се изиграе, заради обилен валеж

НАЙ-НАКРАЯ! Добри новини в Локо София

Любенов остава в "Надежда"

Ботев Пд пусна билетите за Лига Европа

"Канарчетата" приемат Марибор на 11 юли

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

И нов в Левски се прицели в титлата

Най-важната цел е да станем шампиони, обяви Алдаир

Илиан Илиев е изправен пред дилема

Треньорът разполага само с Иса в атака

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки