Старшата на "моряците" с класика над Локо (Пд)

След този успех моряците разделят петото място с Левски

Старшата на "моряците" с класика над Локо (Пд)

В среща от 17-ия кръг на Младежката ни футболна група до 21 г юношите старша възраст на Черно море победиха връстниците си от Локомотив Пд с 3:0.

Въпреки тежкия и разкален терен на стадиона под Аспаруховия мост и силния снеговалеж в морската столица, варненци взеха инициативата още от самото начало, като пропуснаха няколко изгодни положения за гол.

Логичното се случи в 35 мин , когато Кристиян Пешков откри резултата, като засече с глава  центриране на Николай Минков, а малко преди почивката Илиян Неделчев покачи на 2:0. Отново той в 75 мин оформи крайният резултат след груба грешка на вратаря на гостите.

Пред клубния сайт единият от двамата наставници на отбора Тодор Каменов сподели, че е доволен от показаното на тежкия терен и се надява момчетата да продължат успешната серия в последните 2 мача от есенния полусезон. След  този успех моряците разделят 5-ото място с Левски и Славия.В следващия кръг на 8 декември, от 14 ч варненци гостуват на Левски.

Черно море 21: Християн Христов,Мартин Костадинов/70-Даниел Димитров/,Ангел Стоянов,Георги Гушлев,Стефан Иванов,Карен Мадоян/65-Александър Михайлов/,Александър Йовчев/46-Александър Попов/,Емил Илиев,Илияв Неделчев, Николай Минков,Кристиян Пешков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки