Лудогорец без нито един фен срещу Берое

Секторът за гости под "Аязмото" остана празен

Лудогорец без нито един фен срещу Берое

Лудогорец не получи подкрепа от свои фенове в гостуването си на Берое. Нито един привърженик не зае място в сектора за гости на стадиона в Стара Загора. Трибуната остана напълно празна, като в нея бяха единствено двама охранители. Липсата на гостуваща публика ярко контрастира с написаното в декларацията, пусната на официалния сайт на Лудогорец преди няколко дни. "Не Вярвайте на пропагандата, че посещаемоста на мачовете на Лудогорец спада. ПфК Лудогорец има все повече и повече привърженици".

Отсъствието на публика в сектора за гости в Стара Загора обаче потвърждава, че шампионите отстъпват от позициите си спрямо миналите три сезона в А група. В първата си година в елита група фенове следваше тима навсякъде срещу по-силните отбори в България, докато в момента, въпреки сериозните успехи в Европа, такава рядко се вижда.

За сравнение срещу Ливърпул на "Анфилд" в Шампионската лига отборът бе подкрепен от сериозна маса, голяма част от които бяха българи, живеещи в Англия. Очаква се и по време на сблъсъка с Реал в Испания на "Бернабеу" да има доста наши сънародници.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки