1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Томов: Ние сме мъже, готини хора, никого не подкупваме

Томов: Ние сме мъже, готини хора, никого не подкупваме

“ЦСКА ще бъде още по-силен след зимата”, отсече босът на “червените”

Томов: Ние сме мъже, готини хора, никого не подкупваме

Председателят на Надзорния съвет в ЦСКА Александър Томов категорично заяви, че клубът не харчи пари за подкупи на други отбори. Той добави, че всички тези практики за финансово стимулиране на други отбори, за да играят силно срещу преки контуренти, са срамни и няма никакви нужда от тях, предаде репортер на Novsport.com.

 


“Нека се спре с тази словесна война. Никой от ЦСКА не иска такова нещо. ЦСКА иска феърплей. Нещата трябва да се решат на терена със спортно технически средства. Това, което ни притеснява, е, че се признава от по-малките отбори, че получават премии да играят силно. Защото тези пари могат да се  дават и въпросните отбори да играят слабо. Става дума за нещо непочтено. Нашите фенове реагираха много бурно, но това е честна реакция. Това е срамно, няма нужда от такива нещо. ЦСКА не харчи за никакви войни. В тази декларация на Лудогорец има три опашати лъжи. ЦСКА не харчи никакви пари за войни. В тази декларация имаше три големи пари. Едната беше, че някой източва ЦСКА, напротив. Не само Томов, Тодоров и останалите правят това. Искам да благодаря на един Стойне Манолов затова, че помага на ЦСКА, искам да благодаря на „ЦСКА Завинаги“, искам да поканя всички журналисти на нашето събиране на 14 декември да видите отчетите.Ние сме мъже, ние сме готини хора, никого не подкупване. случаят с Марек беше фрапантен”, коментира той след двубоя с Локо Пд.

 

“Мисля, че мога да кажа че главната задача за 2014 година е може би изпълнена. Когато човек се бори, когато човек е последователен шампионската титла ще става все по-близо. Този отбор след зимата ще стане още по-силен, защото е съставен от млади момчета. Разбира се с някои нови попълнения и изчистване на играчи. Очаквайте от този отбор много, очаквайте и юноши да влязат в първия отбор. Днес имаше представители на английската футболна школа. Да, има оферти, но има и такива, които не може да приемем, защото няма как да се разделим с жизнено важни футболисти”, каза още Томов.  


“За Пакурар трябва да платим в близките дни. Мерсин има срок до 28 декември. Ако те не платят, не само ще загубят шест точки, но може и да бъдат изхвърлени от първа лига”, каза още босът на “червените”.

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА "ТИЧА": Много битка и драма - 0:0

Отмениха гол на ЦСКА заради засада

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев

Генчев спира войната с ЦСКА

Аз одобрявам постовете във фейсбук страницата ми

Хебър нападна елитен съдия, не искат да им свири повече мачове

Станимир Тренчев си навлече гнева на отбора от Пазарджик

Крумовград победи с 2:0 и наля още масло в огъня на Локо Пловдив (ВИДЕО)

"Смърфовете" записаха пети мач без победа