1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. Тунчев: За съжаление отново проспахме първото полувреме (+ВИДЕО)

Тунчев: За съжаление отново проспахме първото полувреме (+ВИДЕО)

„Искаме още в първите минути да решим мача, а като не се получи, започваме да бързаме”

Тунчев: За съжаление отново проспахме първото полувреме (+ВИДЕО)

„Опитах се да втълпя на момчетата преди мача, че няма да ни е лесен този двубой и в крайна сметка се получи точно така.”

Това заяви след успеха с 2:0 на ЦСКА бранителят на „червените” Александър Тунчев, който игра цял мач с капитанската лента при победата над бившия си тим Локомотив (Пловдив) от XVIII кръг на „А” група.

„За съжаление отново проспахме първото полувреме, но пък за щастие през второто вкарахме два гола и решихме мача. Сякаш искаме още в първите минути да решим мача и като не се получи това нещо, играта също не се получава. Започваме да бързаме и действаме припряно, а не трябва да е така”, каза той.

"Не съм гледал мача с Берое не мога да коментирам, но аз лично очаквах Лудогорец да победи, имайки предвид последния мач на Берое /загуба с 0:1 в Хасково/".

"Очаква ни тежък мач с Черно море. Те са неудобен противник. Винаги ни е трудно срещу тях. Имат големи шансове за шестицата. Ще дойдат и ще се опитат да вземат нещо".



"В ЦСКА никога няма спокойствие. Винаги някой отвън се опитва да вкара нещо, но колективът сега е добър. Имаме уверението на ръководството, че всичко ще е наред, така че да няма повторение на Джаксън /Мнеди/ от подготовката през лятото".

„Хубаво е, че идва почивка, имаме нужда от нея, защото сезонът бе доста дълъг”, допълни Тунчев, който бе изпратен с аплодисменти от феновете на гостите.

„Не един и два пъти съм казвал, че те (привържениците на Локомотив) ще останат в сърцето ми, защото съм изпитвал множество добри мигове в Локомотив Пловдив.”