Фенове на Левски с акция срещу БФС

В неделя сутрин на ключови места бяха поставени транспаранти срещу централата

Фенове на Левски с акция срещу БФС

Феновете на Левски организираха среднощна акция из София, на която бяха поставени транспаранти срещу Българския футболен съюз. Привържениците напоследък изразяват гнева си срещу ръководния орган на българския футбол най-вече заради солените глоби, които са налагани на тима, пише вестник "Тема спорт".

 

В неделя сутрин на ключови места бяха поставени транспаранти срещу централата. "Смърт за БФС", "Намирисвате", "Не може да ни спрете... ние сме Левски София", "Панихида за БФС" и "К*р за БФС" пишеше на тях.

 

След последното наказание и глобата от 37 500 лева за расизъм на мача с Литекс от Националния клуб на привържениците написаха декларация, в която казват, че търпението им към БФС е свършило. "В пространството тлее огромно напрежение и се заражда вълна на омраза и реваншизъм. Виновни ще сте вие, само вие и единствено вие. И за всички последици ще отговаряте вие, само вие и единствено вие.

 

Вие - четвъртите в света, олигарсите около вас, политическите мекерета и национални предатели", се казваше в декларацията.

 

Веднага след мача с Черно море (0:1) пък във фейсбук-страницата на "Фонд Сектор Б" бе публикувано: "Само на Борислав Михайлов косата е по-фалшива от "футболното" игрище на Тича. Време е туморният орган БФС да започне да отглежда картофи из българските терени, та поне да си докарва приличен доход, различен от този на глоби от Левски София".

 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки