Лудогорец отлетя за Мадрид с надежда за достойно представяне срещу Реал (ВИДЕО+СНИМКИ)

Настроението в редиците на българския шампион е добро, с мъжете отпътува и младежкият отбор на “орлите”

Лудогорец отлетя за Мадрид с надежда за достойно представяне срещу Реал (ВИДЕО+СНИМКИ)

Лудогорец отлетя за Мадрид от Терминал 1 на летище “София” с надеждата за достойно представяне срещу Реал в Шампионската лига. Българският шампион пристигна на летището с час по-късно от предвиденото - към 9 и 30, по най-бързия начин футболистите и хората от ръководството се чекираха и се отправиха към самолета, предаде репортер на Novsport.com.

 

Настроението в редиците на Лудогорец е добро. Футболистите изглеждаха концентрирани и мотивирани за предстоящия сблъсък в най-престижната европейска клубна надпревара. С мъжете отпътува и младежкият отбор.

 

Старши треньорът Георги Дерменджиев обяви на летището, че всички футболисти са готови за двубоя, като преди мача ще реши на кой да разчита. Мишо Александров вече тренира наравно с останалите и е готов да излезе на “Сантяго Бернабеу”. Йордан Минев, който получи контузия срещу Берое, най-вероятно също ще бъде възстановен за мача на 9 декември. Трайно контузени са Роман Безяк и Браян Ангуло, които пропускат мачовете на тима до края на годината.

 

Ръководството на разградчани взе решение да качи в самолета и играчите, които нямат картотека за Шампионска лига. В самолета се качиха Себастиян Ернандес, Витиня и младите Георги Аргилашки, Александър Василев и Преслав Петров, които не бяха картотекирани за тазгодишната кампания. С отбора пътува и Иван Чворович, който е след операция и няма как да играе.

 

Днес, 8 декември, Лудогорец ще проведе официална тренировка на “Бернабеу“ в 20,00 ч. местно време. Половин час по-рано – в 19,30 ч. започва пресконференцията на Георги Дерменджиев и Дани Абало.

 

Отборът се прибира в България в сряда (10 декември) с полет от Мадрид до Варна. Очаква се чартърът на тима да кацне на летището в морската ни столица около 16,00 ч.

 

Лудогорец задължително трябва да спечели точки в Мадрид, за да се класира за Лига Европа като трети в група „В”. „Орлите” от Разград вече отпаднаха от борбата за второто място. Най-важното за тях сега е да вземат повече точки от Ливърпул, който приема Базел, в последния кръг, за да ги изместят от третата позиция и да играят напролет в другия турнир на УЕФА. В противен случай, ще приключат участието на европейска сцена и изцяло ще съсредоточат усилията си във вътрешното първенство.

 

Понастоящем Лудогорец и Ливърпул имат по 4 точки, но мърсисайдци имат предимство в директните мачове.


Реал вече е сигурен осминафиналист, след като спечели всички възможни 15 точки до момента.

 
 

ЕТО И ВИДЕО ОТ ЗАМИНАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ШАМПИОН ЗА МАДРИД И МНЕНИЯТА НА ГЕОРГИ ДЕРМЕНДЖИЕВ И МИХАИЛ АЛЕКСАНДРОВ

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки