Лудогорец U19 завърши участието си в Шампионската лига с 27 допуснати гола

Младите футболисти на Реал (Мадрид) победиха категорично с 6:0

Лудогорец U19 завърши участието си в Шампионската лига с 27 допуснати гола

Отборът на Лудогорец до 19 години завърши участието си в Шампионската лига със загуба от връстниците си от Реал (Мадрид). Младите “орли” бяха напълно надиграни и отстъпиха с 0:6 в испанската столица. Така, българският отбор претърпя шесто поражение от шест двубоя, без вкаран гол, а допуснатите са 27.

 

С хеттрик в тази среща се отличи Борха Майорал. Серхио Молина се отличи с два, а Преслав Йорданов, който допусна много грешки в защита, в края на двубоя си вкара автогол и оформи крайното 6:0.

 

Домакините постигнаха победата с лекота. Те контролираха играта през цялото време, като през второто полувреме действията се развиваха само пред вратата на Емил Господинов  и крайният резултат можеше да бъде още по-изразителен. Българските футболисти нямаха нито един удар в очертанията на вратата. Двубоят бе изгледан и от легендата на Реал Фернандо Йеро.

 

Първият гол падна още в 7-ата минута. Борха Майорал се възползва от грешка на Петров и с удар от границата на вратарското поле прати топката в близкия ъгъл на вратаря. Две минути по-късно пък Серхио Молина стреля силно от границата на пеналта, но  топката срещна страничната греда.

 

В края на полувремето пред Александров се откри най-добрата възможност да вкара първия гол за тима в Шампионската лига. Той стреля силно и опасно, но ударът му по диагонала излезе в аут.

 

Малко след началото на второто полувреме Майорал вкара за 3:0, след като бранителите пред Господинов не успяха да изнесат добре топката, нападателят пресече пас, навлезе в наказателното поле и със силен удар реализира.

 

В 54-ата минута Майорал получи топката в наказателното поле, преодоля двама бранители и с плътен удар не остави шансове на Господинов. Така той оформи своя хеттрик.

 

Петият гол падна в 33-ата минута на второто полувреме. Тогава топката бе центрирана в наказателното поле отляво, там защитник в зелен екип не изчисти добре и сложи топката на крака на Молина, който със силен удар реализира. Крайното 6:0 оформи Преслав Петров, който се опита да пресече пас.

 

В другия двубой от групата, Лувърпул победи Базел с 3:0. 

 

Светослав Диков се присъедини към Локо София

Таранът се завръща обратно в "Надежда"

Левски с вход свободен за следващата контрола

"Сините" се изправят срещу Септември на 29-ти юни от 18:30ч

Йордан Юруков започва работа в ЦСКА

Бившият халф на "армейците" ще е треньор в клуба

Порой отложи контролата на Черно море с Ботев (Враца)

Сблъсъкът в Тетевен няма как да се изиграе, заради обилен валеж

НАЙ-НАКРАЯ! Добри новини в Локо София

Любенов остава в "Надежда"

Ботев Пд пусна билетите за Лига Европа

"Канарчетата" приемат Марибор на 11 юли

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

И нов в Левски се прицели в титлата

Най-важната цел е да станем шампиони, обяви Алдаир

Илиан Илиев е изправен пред дилема

Треньорът разполага само с Иса в атака

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки