Петричев: Завиждат ни, защото сме силни и се страхуват от нас

Феновете на Лудогорец определиха Козмин Моци за футболист на годината

Петричев: Завиждат ни, защото сме силни и се страхуват от нас
Изпълнителният директор на шампиона "Лудогорец" Ангел Петричев заяви, че отборът е обект на завист заради своята сила и страх от качествата му.
 
По време на тържеството, организирано от фенклуба за избор на футболист номер 1 на годината, Петричев отбеляза, че "тук са сред хората, които обичат "Лудогорец" и са винаги зад отбора през последните четири години"
 
Според него тези хора "дават най- добрия отговор на злобата и завистта, която всички усещат през последните месеци".
 
"А тази завист е, защото ние сме силни и те се страхуват от нас", каза той, цитиран от БТА.
 
Феновете на "Лудогорец" определиха Козмин Моци за футболист на годината. Изборът бе направен чрез анкета, в която можеха да се включат всички фенове, като гласуването бе в шест категории.
 
Наградата си победителят получи от двама малки привърженици на шампионите - Георги Георгиев и Християна Бонева.
 
Моци благодари на феновете за отличието и заяви, че ще се радва да ги вижда на всеки мач. Той си пожела за Нова година да станат отново шампиони. Футболистът получи още един приз - за най-добър полузащитник. 
 
За най-прогресиращ млад играч феновете избраха Кристиян Китов, а наградата за най-добър вратар отиде при Владислав Стоянов. Марселиньо получи наградата за най-добър полузащитник, а за най-добър нападател бе определен Роман Безяк.
 

Проявата имаше благотворителна кауза - събраните средства бяха предоставени в подкрепа на талантливите деца на Разград, които се обучават в различни формации в читалище "Развитие 1869".  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки