1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. ЦСКА предлага нов договор на Оршулич

ЦСКА предлага нов договор на Оршулич

Удължават контракта на хърватина с 2 години при завишени финансови условия

ЦСКА предлага нов договор на Оршулич

ЦСКА ще предложи нов договор на хърватина Марин Оршулич, пише вестник "Тема Спорт". Бранителят се представи силно през есента, замествайки контузения капитан на тима Валентин Илиев. Оршулич се разписа в последните два официални мача за годината - срещу Локо Пд (2:0) и Черно море (3:1), като и в двата случая откриваше резултата.

 

Бившият футболист на ФК Загреб и Задар досега е провел само един разговор с изпълнителния директор Александър Тодоров, който е намекнал, че вероятно ще се стигне до подновяване на контракта му. Крайното решение обаче зависи от треньора Стойчо Младенов. Самият Оршулич има желание да продължи кариерата си в ЦСКА.
 
 
Така от клуба по всяка вероятност ще му предложат по-добър договор, като финансовите условия по него ще бъдат завишени. Продължителността на новия контракт пък се очаква да бъде за 2 години до лятото на 2017 г. Заплатата му ще скочи от 10 000 лева месечно на сума от порядъка на 13-15 хиляди лева.
 
 
Оршулич записа 10 мача и 2 гола в А група през настоящия сезон. Това е вторият му най-успешен шампионат в кариерата. В един от сезоните си във ФК Загреб 27-годишният бранител вкарва 3 попадения в елита.
 
 
От петък пък в продажба в провинцията вече са новите екипи на ЦСКА. Те могат да бъдат закупени от магазините на партньора на клуба Sport Depot във Варна, Пловдив, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Габрово, Ловеч, Плевен и Сливен, фирмата предлага безплатно щамповане на име и номер по избор. Цената на фланелката е 59,90 лв., а на гащетата - 19,90 лв.