Левски чака отговор от Шоко

Бразилецът трябва каже до Нова година дали приема офертата на "сините"

Левски чака отговор от Шоко

Левски чака отговор от Гилерме Шоко. Мениджъри, близко до сините, вече са се свързали с бразилеца и са отправили запитване до него дали е склонен да премине на "Герена". В момента десният бек е свободен агент, след като прекрати договора си с Лудогорец.  В Левски искат да

знаят дали той ще приеме предложението им до Нова година.

Новият треньор на Левски Стойчо Стоев познава отлично качествата на играча, тъй като му бе наставник в Разград. При него Шоко играеше значително по-често, отколкото при Георги Дерменджиев. При това конкуренцията на този пост в Лудогорец е много сериозна, тъй като там е и Кайсара.

Шоко е роден на 18 януари 1990 година. Той стана първият чужденец в разградския клуб - бе привлечен още през 2011 година и игра с тима и в Б група. За този клуб той има 72 двубоя за първенство, в които отбеляза 2 гола. Шоко притежава български паспорт и няма да заема квота на чужденец извън Европейския съюз.

Левски би имал голяма изгода, ако привлече играча, тъй като има нужда от подсилване на десния фланг на защитата. В по-голямата част от сезона на него играеше Пламен Крумов, който обаче разочарова. Освен това Шоко е още млад и ако той заиграе силно, сините биха могли да спечелят средства от него.

Стойчо Стоев вече призна, че агенти са му предложили доста чуждестранни футболисти.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки