Хасково прибира "син" и "червен"

Ради Цонев и Анатоли Господинов са в полезрението на Кокала

Хасково прибира "син" и "червен"

Младежките национали на ЦСКА и Левски Анатоли Господинов и Радослав Цонев може напролет да играят с екипа на Хасково 2009. Вратарят на "червения" дубъл е трети избор на треньора Стойчо Младенов, който бил готов да го преотстъпи, за да пази редовно.

„Имахме предварителен разговор. Очакваме крайното решение на Стойчо Младенов", съобщи изпълнителният директор на Хасково Тихомир Петков. Господинов е, рожба на хасковския треньор Драгомир Топалов, който изкара 3 години с юношите на Сливен 2000, откъдето е родом стражът.

Емил Велев-Кокала пък иска да привлече Радо Цонев. Той също през повечето време е резерва при Георги Иванов-Гонзо и заради това ще му се търси нов отбор, където да запише повече минути на терена. Хасково е набелязал и преминалия през Левски вратар Кирил Акалски, който за последно пазеше за втородивизионния Раковски.

Хасково е отправил оферта и към халфа на „сините" Мирослав Иванов-Деко.

„Иска заплата, сякаш ще играе в Лига Европа. Няма как стане", лаконичен Тихомир Петков. Деко приключи със „сините" след загубата от Славия за първенството и си търси отбор.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки