1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Гонзо категоричен: Крумов и Огнянов няма да останат в Левски (+ВИДЕО)

Гонзо категоричен: Крумов и Огнянов няма да останат в Левски (+ВИДЕО)

„Когато не те искат някъде, трябва да имаш доблестта да си отидеш”, каза спортният директор на „сините”

Гонзо категоричен: Крумов и Огнянов няма да останат в Левски (+ВИДЕО)

Спортният директор на Левски Георги Иванов бе в добро настроение преди първата тренировка на „сините” за 2015 година. Отборът се събра на „Герена” за първото си занимание за новата година.

„Има по-голям оптимизъм и да е по-добра от старата. Имаме поставена цел – да влезем в евротурнирите. Набелязали сме футболисти, с които преговаряме. Покрай новогодишните празници ставаха по-трудно нещата. До заминаването за Турция се надяваме да имаме нужните футболисти на треньора. Има футболисти, които трябва да освобождаваме. Голяма част не искат да си тръгват, това малко спъва работата. Имаме бюджет, с който да работим. Мисля, че целта е напълно реална. Да изградим един отбор, който да може да постига резултати”, каза Гонзо.

На „Георги Аспарухов” е и новото попълнение Сашо Александров, който дойде от Черно море и подписа договор за две години. Пламен Крумов също бе на „Герена”, но Гонзо бе категоричен, че, заедно с Антон Огнянов, няма как да остане футболист на Левски.

„Крумов и Огнянов не искат да прекратяват договорите си по взаимно съгласие. Трябва да имаш достойнство и да си тръгнеш, откъдето не те искат. Няма как да останат при нас. Те имат договор с Левски, ще тренират индивидуално, няма да тренират с първия отбор. Сашо Александров вече подписа договор за две години. Останалите нови ще бъдат чужденци. Единственото нещо е, че когато нещо стане официално, ще разберете. Търсим още футболисти на постовете десен бек, стопер, централен нападател и външен полузащитник. Футболистите са набелязани. Четирима от юношите набор ’97 трябваше да започнат с Левски, но няма да започнат. Старокин не може да се върне”.

„Ще се справим. Щом сме се хванали на хорото. В УС има хора, които Иво Тонев, Баждеков, да работим заедно, за да извадим Левски от тази ситуация”.

ГАЛЕРИЯ ОТ ПЪРВАТА ТРЕНИРОВКА НА "СИНИТЕ" ВИЖТЕ ТУК