Гришо разбит на старта в Барселона

Най-добрият български тенисист – Григор Димитров, отпадна от силния турнир за мъже в Барселона, след като днес отстъпи още на старта на надпреварата пред аржентинеца Хуан Монако с 0:2 сета (4-6, 1-6)

Гришо разбит на старта в Барселона
Най-добрият български тенисист – Григор Димитров, отпадна от силния турнир за мъже в Барселона, след като днес отстъпи още на старта на надпреварата пред аржентинеца Хуан Монако с 0:2 сета (4-6, 1-6).

Двубоят започна отлично за българина, който проби третото подаване на Монако, след което набързо покачи на 4-1. В шестия гейм Григор получи нови две възможности за пробив, с които да си осигури на 99.9 процента спечелването на първата, но аржентинецът съумя да се събере и да вземе сервиса си. Оттук нататък обаче последва ужасяващ срив в играта на хасковлията, който не можа да вземе повече нито един гейм до края на този сет, губейки го нещастно с 4-6.

През втората част проблемите за Гришо продължиха с пълна сила и сервисът на българина тотално се срина, което доведе до допълнително напрежение в играта му.  Той допусна да бъде пробит още при първото си подаване, след което намали на 1-2. Това обаче бе и последният гейм, който българинът спечели. До края на корта доминираше единствено Монако, който набързо затвори частта при 6-1 в своя полза, с което спечели и мача с 2:0 сета.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки