Майка Ричардс е трансферна цел на Юве

Звездата на Манчестър Сити Майка Ричардс е лятна цел на италианския гранд Ювентус, твърди футболният портал Goal.com. Според изданието генералният мениджър на „Старата госпожа” Джузепе Марота е направил запитване за Ричардс още през януарския трансферен прозорец, а през лятото е готов да предложи 17 млн. евро и да реши проблема в дясната зона на защитата

Майка Ричардс е трансферна цел на Юве
Звездата на Манчестър Сити Майка Ричардс е лятна цел на италианския гранд Ювентус, твърди футболният портал Goal.com. Според изданието генералният мениджър на „Старата госпожа” Джузепе Марота е направил запитване за Ричардс още през януарския трансферен прозорец, а през лятото е готов да предложи 17 млн. евро и да реши проблема в дясната зона на защитата.
 
22-годишният бранител се радва на чудесен сезон на „Ийстландс”, но може да се превърне във втори избор на Роберто Манчини, ако Сити успее да привлече крайния бранител на Аякс Грегъри ван дер Вийл.
 
Ричардс искаше да се присъедини към Тотнъм миналото лято и е готов да обмисли бъдещето си в края на сезона, когато до края на договора му ще остават две години. Сити се надява да убеди родения в Бирмингам защитник да подпише ново съглашение, но играчът иска да запази варианти пред себе си.
 
Смята се, че английският национал е склонен да изслушва оферти, въпреки че трансфер в Торино може да зависи от това, кой ще бъде треньор на Юве. Настоящият – Луиджи Дел Нери – май ще бъде уволнен в края на кампанията, защото клубът почти сигурно ще пропусне участие в квалификациите на Шампионската лига през следващата.
 
Публична тайна е, че Ричардс не се радва на добри отношения с Роберто Манчини, след като италианецът го обвини персонално за неуспеха миналия сезон. Също така проваленият опит на „гражданите” да привлекат звездата на Барселона Даниел Алвеш говори достатъчно.  
 

Защитникът е извън игра за месец поради разтежение, но се очаква да се завърне за гостуването на Блекбърн в понеделник вечер.  

Ботев (Пд) съобщи за проблем с билетите за Марибор

Вижте какво разкриха „канарчетата“

Дъглас Луис мина прегледите си преди трансфера в Ювентус

Бразилецът ще парафира с торинци след края на Копа Америка

Байерн Мюнхен постави цена на Кимих

Баварците ще искат 40 милиона за полузащитника

Тен Хаг преподписва с Юнайтед до дни

Предстоят сериозни промени в щаба му

Валентин Антов потегля към Германия или Франция?

Има възможност и той да остане в Италия

Реал Мадрид с интерес към Рикардо Калафиори

Защитникът на Болоня впечатлява с представянето си на Евро 2024

Ювентус продаде нападател на Фиорентина

"Виолетовите" ще платят 13 милиона за Мойс Кийн

Десподов поднови тренировки с ПАОК

Националът ни получи по-дълга почивка

Какви са шансовете на Швейцария за подвиг срещу Италия

"Адзурите" живеят втори живот на Евро 2024

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки