Коце Ангелов: Стачката задължава футболистите да бият Берое

На излизане от кметския кабинет треньорът на Пирин Костадин Ангелов призова феновете да подкрепят отбора утре срещу Берое и в същото време се надява тези срещи да доведат до някакъв резултат.

Коце Ангелов: Стачката задължава футболистите да бият Берое
На излизане от кметския кабинет треньорът на Пирин Костадин Ангелов призова феновете да подкрепят отбора утре срещу Берое и в същото време се надява тези срещи да доведат до някакъв резултат.
 
"Този клуб не е на никого, този клуб е главно на Благоевград, така че не може да има някакво състезание между всичките хора, които по един или друг начин са свързани с него, да си правят един на друг мръсно и да показват егото си.
 
Това е клуб, който е на Благоевград, и не може футболистите и аз като човек, който няма нищо общо с Пирин, да сме най заинтересовани от това. Дано това нещо, което го каза кметът, хората наистина да обърнат внимание, да започне да се действа, защото иначе си остава всичко просто приказки и един опит на един достоен градоначалник.
 
Първото и основно нещо, което трябва да се направи е да се оправят школите. Да има някакво спокойствие за футболистите и аз съм убеден, че оттук ще продължат да растат таланти - бъдещи национали, които наистина ще играят в чужбина, защото имам поглед върху школата.
 
Най-важното е Пирин да остане в "А" група. Това може да стане, като изиграем добри мачове, защото ако ние се изложим утре всичко става жалко. Всичките тия неща, които ги правехме, звучат несериозно. Основното нещо, което трябва да се случи, е ние да победим Берое.
 
Точно тази стачка задължава футболистите повече от преди и в останалите седем мача да се раздадат до край и да докажат, че не са футболисти за „Б” група и този отбор не е за „Б” група.
 
Ясно е, че е криза. Но каква полза има, когато спрем да тренираме. Основното нещо, което трябва да гледаме не са парите. Ще стиснем зъби да докажем, че сме достойни. Това беше компромиса, който направихме вчера за да подновим тренировки.
 
Призовавам феновете да подкрепят отбора, защото той не е нито мой, нито на Наков, нито на хората, които участват с някакви дялове, той е на феновете. Аз съм убеден, че феновете ще ни подкрепят утре. В случая футболистите доказаха, че са достойни и стачки вече няма да има”, коментира Костадин Ангелов, предаде репортер на Novsport.com.
 

От чисто спортно-техническо естество утре срещу Берое участие няма да могат да вземат контузените Ради Митревски и Александър Дюлгеров. Димитър Коемджиев има семейни проблеми, но в Пирин са готови да реагират, ако не се появи на тренировка днес. 

Треньорът на Пирин: Не отписваме мача със Славия, ще се надиграваме

„Тежкото тепърва предстои“, посочи Петър Златинов преди мача с Кариана

ЗА КУПАТА: ЦСКА гостува в Монтана, аматьори посрещат Левски (СНИМКИ)

Вижте всички двойки за 1/16-финалите

ОБЗОР: Дъжд от голове и рокада в подножието на върха във Втора лига (РЕЗУЛТАТИ)

Струмска слава загуби от ЦСКА 1948 след гол от дузпа в продължението - 3:4, Арда също падна, макар че Макриев се разписа (КЛАСИРАНЕ)

Един под въпрос в Пирин за мача с Ботев

Олимпиакос окуця след Локо Пд и отмени контролата с „орлетата“

ОФИЦИАЛНО: Джамбазки аут от футбола за година!

Треньорът нападна съдия след мач от Втора лига, одрусаха здраво ЦСКА, Ботев и Локо, вижте всички решения на Дисципа

Царско село с 3 от 3, ЦСКА 1948 с победен гол в 93-ата минута (ОБЗОР НА ВТОРА ЛИГА)

Вижте резултатите от третия кръг и следете на живо тук...

Петър Златинов: Младите момчета имат нужда от подкрепа и самочувствие

„Ще искам повече концентрация във важните моменти“, каза в треньорът на „орлетата“

Бивш ас на Пирин подписа в Турция

Аймен Суда ще играе в Карабюкспор

Петър Златинов: Царско село е фаворит срещу Пирин

„Смятам, че силите във Втора Лига са изравнени и непобедими съперници няма“, каза треньорът на „орлетата“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки